MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, November 14, 2011

11.11.11 : selamat pengantin baru Amril & Farah

ramai tol yg kawen date 11.11.11 kan?tak terkecuali la adik ipar aku ni, pilih date 11.11.11 utk disatukan..nikah pon pukul 11 pagi, mmg cantek date diorang nikah.pengantin laki ni alang, adik amrul yang no 2, anak ketiga dalam family.nama diorang seme mula ngan AMR

majlis nikah ni kat umah lama MIL, kat semenyih dalam 45mnt la dari keramat, ktorg smpai2 je semenyih g pekena roti canai dulu..dah kul 10 seme berkumpul depan the store semenyih konvoi plak 6 biji kete nak ke umah pantin pompuan kt semenyih tu.

settle dah seme dah selesai..sekali lafaz je dah sah diorang jadik suami isteri, alang tu nevers sebenarnya haha..bole nampak dari muke dia..sgt2 neves nak akad nikah..aku xde apa nak kasi hantaran utk alang, aku sponser satu kek je utk dia..ingt nak buat sendiri, tapi dah ari kamis tu g dinner pon blk kul 9.30 tak sempat nak membaking, last2 aku baking kat secret recipe je.bantai je la..mana kek yg ada kat kul 10 malam baru g carik kek seb baik kedai tak tutup.

berkumpul kt depan the store tak tau plak diorang pakai tema hijau..amrul pon xbagitau..seb baik la tudung ada hijau sikit2 & damia plak kebetulan pakai ijau hehe penyelamat keadaan
 gambo amrul terkini dengan berat 80kg hehe
 memasing berdebar
 dah sah..skali lafaz je
 cium tangan somi tu heee
 tahniah alang & farah 
blogger gak biras aku ni hee
 pengantin lama & pengantin baru
 bersama ngan adik2 ipar & mak mertua
 kakak ipar pantin
alang & farah, selamat menempuh alam rumahtangga...
semoga berbahagia hingga akhir hayat

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

22 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

adik amrul mmg nampak sangat muka marul tu...kikikikiki

~ana~ said... [Reply to comment]

tahniah nana dpt biras baru..:)

selamat pengantin baru utk amril & farah..:)

Zana Adieyza said... [Reply to comment]

selamat pengantin baru utk amril & farah.. semoga kekal bahagia hendaknya..

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

slmt pengantin lame na..muahahah

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

slmt pengantin baru buat amril dan farah...
smoga bhgia hgga ujung nyawa... aminnn....

muker amrul dan adik dia mmg sejibik sejiban erk... hehehe...

watyz said... [Reply to comment]

tahniah..selamat pengantin baru...
nmpk lain amrul dh kurus...:)

Qhaifa Nur said... [Reply to comment]

selamat pengantin baru...
moga berkekalan hendaknya...

lia said... [Reply to comment]

selamat pengantin baru...

skng ni byk trend ada warna itam kat pakaian kan...

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

klu ikut ensem..
laki juelee aku rasa ensem kot sbb putih
klu ikut segak and macho..
amrul la..
klu ikut cute..
alang / amril la kot?!
ahaha..
bagi kau la personally..
amrul mmg bangsa segak.
tu pasal mana ade askor jambu2..
ahahhaha!
siyes macho plak aku neogk amrul dah kurus..
nmpk fit sikit la..
huhuhhhuh..
btw..
klu ape nama laki julee?!
ate dah abng dia amrul and adik dia amril?!
am am belake..

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

selamat pengantin baru adik amrul n wife! :)

alemak, kurusnye amrul!!

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
hehe yang ni mmg sama sebab kulit xcerah sgt mcm yang angah tu...tp kebanyakan diorang adik badik mmg muke sama je

Nana said... [Reply to comment]

@~ana~
hehe tq...
biras blogger juga hehe
dua2 biras blogger

Nana said... [Reply to comment]

@Zana Adieyza
amin2...

Nana said... [Reply to comment]

@~diAhOntHeblOg~
bengong tau tampo baru tau

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
hahah tu la
mmg muke sama je diorang ni seme
sepetern

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
heheh ada ke org kata dia amek dadah
kurus drastik heheee

Nana said... [Reply to comment]

@Qhaifa Nur
insyallah amin2

Nana said... [Reply to comment]

@lia
ahh tu la pasal
mgm trend

Nana said... [Reply to comment]

@Sidratul Muntaha
dalam adik badik plg putih laki jue tu je la
yang lain2 kulit seme sama je...
hahah...aku stuju kot statement ko tu..
tapi amrul segak ke?haha tang mana yg segak ntah nye
laki jue nama amirul
hehe seme adik badik amr
amrul
amirul
amril
amrina
amriana
amirudin

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan
hehehe kurus kan
hasil berdiet + senaman

KSWSK said... [Reply to comment]

comelnya pengantin laki senyum...senyum meleret ha..

tiefazatie said... [Reply to comment]

sis..mcm kurus benor dh en.amrul tue..hee

tahniah utk psgn pengantin..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...