MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, November 21, 2011

2 bedroom apartment@ equatorial hotel cameron highlands

ini la dia rupa apartment yang ktorang dapat secara percuma tu...tak sia2 g tadah telinga masa kat the mines tu..last2 seme orang yg dtg dengar promotion diorang akan dapat juga voucher percutian, yang mana aku pilih untuk bermalam kat equatorial cameron, sebab memang tingin nak duduk sini..kalau bayor sendiri harga aprtment ni utk 1 malam RM300 ++, amrul tanya kat receptionist.

masuk2 je apartment, punya la tekezut nengok besarrr gile rumah ni..tp yang nak duduknye ktorg 3 beranak je...rugi btol deah & nana tak dapat ikut..kalau tak sure havoc holiday ktorg ni...sayang btol la..dah plan baekkk punye nak celebrate beday falsya kat cameron tau sebab 17 time ktorg smapai cameron tu beday falsya...ish..sayanggg..tp xde rezeki diorang nak ikut oliday sama2 kan..masing2 ada hal so pegi la kami 3 beranak ni je...

sampai je cameron ni hujan rintik2, mcm bese la..cameron ni mmg tempat taburan hujan, tempat tinggi la katakan....kali ni masuk 3x aku g cameron, mmg hujan je petang2..ok la xmau bebel panjang2 jom kita usha camane rupa apartment free yang ktorg dapat..phew...sejuk2 dapat plak hotel free hanimun sungguh haha...

bilik ktorg view ngadap bukit2
 ni sepatutnya blik deah & nana..
 ruang tamu
 dapor
toilet , dua2 bilik ada bath tab, tu yg aku suke tu haha
 kemain happy la damia dia main lari2 dalam umah ni..siap cakap mama mia suka la umah ni ma...cantik la
 masa ni sejuk tahap max punye damia kata mama tutup ekon ma..mia sejuk la..heheh mia sayang hotel ni mana ada ekon..yang sejuk tu ekon semulajadi...naik menggulung dah ktorang dh mcm karipap frozen, beku!

 dah malam skit saje jalan2 area hotel singgah area reception, siap ada unggun api dah mcm kt obesea je rasa
 gile luas dia nye reception area ni
sambung lagi banyak nau gambar...kena pecah2 satu entry 10 je dah la pening lak ltk byk2 hehe..

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

41 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

equatorial mmg best...kita dlu stay yg apartment 3 bilik time tu bernas mmg ada share kt situ so 1 mlm rm30 je...tp syg skarng dh tkde....mmg dh ala2 overseas tu...cun2

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

yang penting mmg terbaekek....sue pon nak ajak akob G sana la...akob tak penah sampai lagi...

amiey lee said... [Reply to comment]

besttttttttttttttttt....
aku jelesss sapa yang g tmpat2 sejuk2 nih heeee

~ana~ said... [Reply to comment]

best kan duk equatorial ni. hr tu ms ana g CH pun duk kat apartment equatorial ni. tp yg best sbb free sbb apartment ni rest house company tmpt en suami keje..:)

SYANI said... [Reply to comment]

Equatorial apartment ni memang cantik. Tapi harga semalam tu yang agak tak berapa nak cantik hehehe... untung nana dapat free.

Totie@Tomy said... [Reply to comment]

wah kalau dapat bermalam free kat sini 2hari bestnya...

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

sgt besh sbb dpt FOC tu!! berbaloi2!!

leeya said... [Reply to comment]

best2...sbelum nih pun de try nak tidoq sane..tp mahal giler kut..hehe

Myra Jay said... [Reply to comment]

Cantiknyaaaa..
Tingin gak nak stay EQ ni tp kena tunggu dapat pree cam Sis la..hehee


Kalau sudi tlg komen banyak2 entry ni ye
http://normj1001.blogspot.com/2011/11/canon-eos-1100d-gadjet-impianku.html

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

dapat free?? memang best tahap max la kan...rezeki rezeki..

enjoy tgk gambar2 nana ngan damia

PUANSTOBERI said... [Reply to comment]

lagi..lagi..gambo lagi.. hiw hiw..
nak nengok gambo org je keje aku ni.. hihis..

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

memang best... owh!! kenangan ku berhoneymoon di situ.. hu3!!

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

hoho..
xdapek la nka 23cm kan?!
dah ko kate sojuk mcm karipap frozen.
huhuh

Ann@zanyra said... [Reply to comment]

WAAAAAAAAAAAA....bestnyeeee...rugi plak voucher kami tu burn kan...xde rejeki nmpknyeee di citu..

neway...sila post gambo byk2 yea sebagai penggnti kami yg xdan nk p ni;)

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

wahhh memang nampak luas. akak pegi dulu stay kat strawberry park. memang best

mummy_ayu said... [Reply to comment]

bestnnay..emmang teringin nak gie cameraon highlands..tak tau la bila nak sampai..emmm..
nak tgk lagi...pic2 yg cun tu...

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

besar giler..!
best kalu gi reramai ;)

eB ezrin said... [Reply to comment]

bestnyer. i lioke :)

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

best gilorr..huhu

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

wahhh... beso biliknya...
mmg puashati erk...

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
wah murahnye bez kan klw dapat umah under company gitu banyak bole save

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
harus tu ajak akob bezz animun kt cameron hehe

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
hahah nk kuar msia xmampo jadi la kan cameron pon dah feeling mmc obesea hehe

Nana said... [Reply to comment]

@~ana~
wah beznye klw gitu tiap2 thn bole g oliday sini otel dah free

Nana said... [Reply to comment]

@SYANI
hahah tau xpe
sy klw kena bayor
mmg tak la nak stay sini
ni pon sebab free hehee

Nana said... [Reply to comment]

@Totie@Tomy
masuk ari ke2 kena bayar sendiri lari hahahaa

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
tu la nye

tp sayang tak guna speenuhnye
klw blik tu ada org mmg tibai abes2 la..baru berbaloi

Nana said... [Reply to comment]

@leeya
haa tau xpe
klw bayar sendiri mmg tak la kot stay sini heheee

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
hehe klw apartment mcm gini share ramai2 ok la kot...berbaloi

Nana said... [Reply to comment]

@Damia Aleesya

ahh free je ayu..
tapi tu la..kata pon free bole g ari isnin-khamis je xleh g weken tp xpela menda free kan hehe bole aje

Nana said... [Reply to comment]

@PUANSTOBERI
akk ni mesti tunggu gambau stoberi kan aahah tunggu tau kak

Nana said... [Reply to comment]

@Salina@IbuAqil
wah animun sini ek
bez tmpt sejuk hahhaa

Nana said... [Reply to comment]

@Sidratul Muntaha

opss biarlah rahsia hahaha
aku ada selimut tebal muahahaa

Nana said... [Reply to comment]

@Ann@zanyra
tu la pasal
bez gile anne
beso kemain rumahnye
bole main kejar2 hahaa

Nana said... [Reply to comment]

@♥MAMASYAZA♥
pernah naik strabery park tu xpernah tido
mcm seram je kak..nak naik tu kemain jauh kan tp mcm privacy je

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
insyalah ada rezeki tu nanti dapat g cameron k..

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan
tau xpe klw g ramai2 mmg bez ni
berbaloi2

Nana said... [Reply to comment]

@eB ezrin
nak2 sebab menda free kan heheee

Nana said... [Reply to comment]

@AyuArjuna BiGoshh
nak tunggu dapat adiah contest ntah bile kan hehehe

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya

sgt puas ati kak nak2 free plak tu kan heee

ketikketok said... [Reply to comment]

ada satu lagi tempat yang tak kurang menarik dan pelik Gallery House of Magic Potions di Taman Royal Lily, Tanah Rata

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...