MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, November 9, 2011

300 tiket flight percuma @ firefly khas utk orang2 pahang

tadi baca paper metro sekali ternampak ada keratan dari firefly...diorang nak kasi 300 tiket percuma dari kuantan-subang-kuantan sempena nak mempromosikan destinasi terbaru diorang..
sape2 yang dok kuantan kot2 mmg ada plan nak turun kl apa lagi..sila la ramai2 beli paper metro gunting keratan ni & tebus tiket kat lapangan terbang sultan ahmad shah kuantan tapi tiket ni xmasuk airport tax ye..hee sila baca dia nye syarat & terma bebetol..

ish..kalau dia buat subang-kuantan-subang memang aku g dah beratur haha..


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ribu orang memberikan idea bernas:

SYANI said... [Reply to comment]

Untungnya jadi orang Kuantan....

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

ha..macik aku suke ni..kang xpasal2 xduk kuantan pon die p kuantan gak..adeh..

mama tisya said... [Reply to comment]

kalo wt subang-kuantan-subang sure rmi punye...heheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...