MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, November 10, 2011

asal yang kita nak je mesti tak de kan?

malam tadi g wangsa walk ngan deah nak tgk cite immortal.dah g kolek tiket kat counter cinemaonline ktorg ronda2la..nak cari baju.. deah la sebok nak carik dress nak g kenduri kawen...sekali masa dok mencari2 baju tu aku terpasan baju yg ada hood, mmg lawa kan?aku suke berkenan nengok artis2 pakai...

saje la try2 eh sekali dah cuba pakai kan..tetiba datang satu ilusi yg menampakan aku slim haha....dah try2 tu kan semangat dah berkobar2 ni rasa nak rembat je...nengok rege pon mcm mampu milik lagi RM89 (deah kata kat ampang park baju dia singkat je RM100 lebey ni baju tu labuh xsampai RM100 pon...tanya la kot2 ada kaler itam...

sekali budak tu kata xde la kak..kaler itam..kale ni je yg ada merujuk kepada stok2 lain yg ada kaler biru,coklat,ijau.adeh benci tau..klw aku dah berkenan tu mmg xde je...benci..

asal muke mcm nak tahan berak je haha..malu ko orang lalu2 lalang nengok aku amek2 gmbr bagai ko pikir ko model ke?
 pandangan dari belakang dah mcm ahli sihir pon ada kan?haha..nak2 klw pakai warna itam supe dah mcm jubah harry potter hehe...tapi kan klw pakai baju ni nak pakai ngan apa kat dalam dia?nak pegi mana je pon pakai over2 gini mcm retis je..
pastu time nak balik tu baru perasan ada 1 rak kasut, adoiyai mmg kasut yg dah lama aku carik2 ni...susahhhhhhh nak jumpe tau kasut ni..ada la juai online tapi aku ni kan pesen orang kampung..tak reti nak bli kasut, baju online..xpuas ati nak kena pegang & try dulu sebelum pakai tu
dah try2 tu mmg nak rembat la kaler itam..sekali malangnye..budak tu kata itam size 6 dah abes la kak...adoi..hampa lagi..dua2 kaler itam aku nak xde..nasib la..aku siap tinggalkan name card aku kad dia...klw kasut ni dah sampai stok baru size 6 aku suh dia call aku, rege kasut ni pas discount RM65

 budak ni dok rembat baju polka dot black & white tak senonoh bli teros pakai hahaha..xpernah aku buat mcm deah ni klw kasut tu bese la bli tros pakai tp kalau baju mgm xpernah aku buat


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

22 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

cun sandal tu tp tkde size plak ye

PUANSTOBERI said... [Reply to comment]

sandal tu mmg ramai je pakai kan. lembut2 gitu kan tapak dia.

Tp btul lah. kalo kita nak dan suka tu sure takde saiz. Retu akak geram dah, berapa bln tak beli kasut sbb kalo saiz 4 or 5 sure la abis sesaja. Nyampah..!

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

nana ayu beli cam shirt ber'hood' labuh lepas bontot jer...5o hengget...kat kiosk di diant batu caves....pakai rs cuns...tapi tak pakai lagi kat mana event heheheh...

Gieyana said... [Reply to comment]

cantik bj Deah tue..kesian ko x der size..bj ijo tue cantik gak tue..

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

sandal tu lawa..kalo kita rembat dh color peach tu..hihihi

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

alamak....sandal tu mmg cun...

mummy_ayu said... [Reply to comment]

pernah gak kena, bila dah berkenan ada je halangan, bukan rezeki kan..
sandal tu sweet..simple jer..try lain kali, mana tau dah ada stok ker..

CaDLyNN said... [Reply to comment]

ye la..sokmo jadi gitu gak kt lin..yg berkenan di hati tu la takde size la..takde warne berkenan dihati la..itu la..ini la...ish...tp kdg2 syukur gak..selamat duit aku...hihihi

Qhaifa Nur said... [Reply to comment]

suka sangat baju dot - dot tu, cantikkkkk....

Alycia said... [Reply to comment]

kt prnh jgk beli bj trus pakai hehe..

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

abis tu da baju buruk aku tu londeh2 leher smpai nk ternmpak lurah dendam..geram lak aku..pakai trus baju ni la..hahahahaha

syanasaid said... [Reply to comment]

mmg selesa sandal gitu
even mahal tp berbaloi2

lawa la dress tu..ko pakai la ngan jeans gitu ok ape
misteri jek..aku suke kalo ade kaler merah
kot mcm vampire..hahahaa

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

simple sandle tu, kalo ada akak suka warna coklat..hehehe

Ardini Humaira said... [Reply to comment]

polkadot tu cantik :D

~ana~ said... [Reply to comment]

sandal tu pun aku berkenan...aku ada tgk member pakai hr tu tp dia beli online...aku pun sama mcm ko..x gemor beli online..org kg kata nya...:)

Hazlina Shahrel @ The QueenWidelia said... [Reply to comment]

pakai time ujan le.. hehehe

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

erkk...beli baju terus pakai??? huhu
utk anak2 pernah lah..tu pun desperate sebab muntah kan..pastu tak bawak naju spare..utk ibunya tak pernah lagi...hehe

Afne said... [Reply to comment]

deah, ko pakai dotdot mmg comel ok

Cute MuM said... [Reply to comment]

nak gelak tgk gambar dari belakang tue..
adalah sikit mcam ahli sihir.. huhu..
tapi cantiklah..

KSWSK said... [Reply to comment]

deah over excited tu psl bl trus pakai..hahaha

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

aku klu baju2 yg menampakkan aku slim mmg laju je beli!

tiefazatie said... [Reply to comment]

hihi..terlampau suka sis deah tue sis oi..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...