MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, November 15, 2011

beday falsya & nana : sesi gedik santai

klw sebelum ni ktorg selalu set kan theme same kaler je kan, kali ni deah set kan theme colorful...suar kena pakai suar itam, baju kaler2.aku kena pakai kaler pink, ingt nak pakai la dress baru bli kt bts aritu...sekali bagun pagi nak gosok baju je iron jahanam..adeh aku dah la nak cepat..sudahnye aku amek je mana2 baju pink& suar itam yg  tak yah digosok...tudung plak rembattudung indon mak aku..sebab nak cepat nye pasal kan...xfikir dah nak melawa2 janji aku dapat g kejap beday diorang ni..sebab aku nak rush balik pasai MIL kata nak dtg umah tengahari tu...

si nana kemain gelak nengok aku pakai tudung indon haha..redho je la aku nak cepat capai je seme pakaian yg tak yah digosok.menu ktorg ari tu nasi lemak sambal sotong & ayam goreng ni seme deah yg masak tau..terer kan??aku nasi lemak xreti masak hee..bukan xreti xpernah masak sebenarnya..bese makan mak masak je kan...mana penah buat.

seme pon aku suh cepat2 makan cepat amek gambar cepat..lagipon tinggal amrul kat umah sorang2 kesian plak kan?orang ajak sekali join dia kata segan sebab dia sorang je laki..
demi kawan2 aku sanggup tinggalkan somi kt umah sensorang..tapi xlama la sejam je hehe...diorang memahami.mcm mana keadaan aku & amrul...jumpe pon jarang2 opkoz la klw amrul ada aku kena banyak spent time ngan dia..

breakfast kami di taja oleh deah
abaikan la muke aku yg xsemeggah tu ye...tak bersiap ngan pakai tudung indon, baju tak gosok..emegency kes ni
memasing ngan air memasing
sian mia tersorok kt belakang hehee
dah kenyang seme menyandar mcm ular sawa
sesi bagi adiah, ni dari deah to falsya
mia wakilkan mama dia kasi adiah
ni plak dari kami bertiga to nana..eh menci aku tgk badan aku apesal jadi lentik mcm gitu haha
ni adiah nana customized photo puzzle, sebab dia ni suka jenis menda2 gini tu la aku decide kasi idea nak bli menda ni kasi nana
deah kasi cermin, munge pepel tu adiah dari aku mesti nak pepel juga kan?hehee
 korang..semoga persahabatan ni akan kekal sampai bile...sayang korang seme...
aku sgt jatuh chenta ngan botol ni hee...


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

19 ribu orang memberikan idea bernas:

lia said... [Reply to comment]

wallaaaaa posing x hengat.... lawooo la...

watyz said... [Reply to comment]

wa..best nye party2.. brownies tu sedap kan...suka botol tu... :)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

sayang kamo jugak...kikikikiki....
best tu...best frenzz sue jauh2 belaka...susah...

mummy_ayu said... [Reply to comment]

best2..semua pun best..memang meriah.. :-)

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

besh ada kwn2 rapat :)

~ana~ said... [Reply to comment]

best kan kalau ada kwn2 yg sporting mcm nih...muka ceria je semua..:)

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

hepi beday deah n nana!
moga pjg umur n murah rezki ;)

semoga persahabtan korang2 sume berkekalan hendaknya sampai bile2...
suke tgk korang! :)

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

cantek ler botol tu nana.. ;D

KSWSK said... [Reply to comment]

wa pun ada BFF tp menjak dah kwin ni nak jumpa dah pyh..lgpun memasing dah jauh

Cik Bambam said... [Reply to comment]

botol tuh.. kak nana print ou and tampal kat botol jek ek??

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

terliur tgk sambal sotong! terangkat je tgk..haha

Nana said... [Reply to comment]

@lia
hahah berbaring2 segala

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
ahh nak2 klw dah 2,3 ari bawa kuar dari peti ais biar dia cair skit mmg sedap

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
tak tau la lama bile ktorg ni duk dekat2
nanti ada yg kena pindah ke tak tau la mcm mana

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
tetamu 5 orang je
havoc nye mcm 50 orang hehheee

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
tu la dia..
ingt dah kawen xde dah kwn2 rapat haha
ni seme bukan kawan2 skolah pon

Nana said... [Reply to comment]

@~ana~
tu la..
hrp2 smpai bila2 ktorg mcm gini

shark said... [Reply to comment]

photgedix yg terbaik!!

shark said... [Reply to comment]

photgedix yg terbaik!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...