MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, November 14, 2011

biar lah dah jodoh diorang..

aku suka tau dira ni...bagi aku ni jenis orang yg sempoi gile tengok je masa melodi intebiu masa dia nikah aritu..sempoi selamba je..gelak kuat, xde kaver lawa..kaver2 cun...suka aku nengok dia...walaupon laki baru dia ni tak sehensem xhusband dia dulu..xpela..apa ada pada rupa kan?janji dia bahagia sudah...
 tapi kesian plak bile mana nengok komen2 dari  orang2 tak sayang mulut ni..jangan ckp gitu kat dia..ntah2 yg komen ni seme lom kawen lagi..elok2 nak komen pasal orang.gigi dia karat ke gigi dia kuning ke atleast dia ada gigi..ntah2 korang yg komen ni esok laki tak de gigi baru tau...jgn cakap orang wei..menda ni karma esok2 balik kat diri sendiri baru tau
selekeh ke dia, gigi dia tak lawa ke..jangan main2 helmi ni dulu nye tunangan kepada nasha aziz tau..ulang suara..nasha aziz pelakon paling jelita di mata aku...mestilah ada istimewa nye helmi ni...tu pasal seme pompuan2 yang cantik seme suke kat dia ye tak?orang lawa2 ni..mmg kebanyakan diorang ni xheran dah ngan pasangan yang handsome..bukan bole bawa kemana pon ensem tu..esok2 dah tua kedut seribu juga

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

19 ribu orang memberikan idea bernas:

mama maman said... [Reply to comment]

org mmg pandai mengomen..nmpk je kekurangan org...

Cik Yan said... [Reply to comment]

kite pn suke kat dira abu zahar ni..smoga dia bahagia kannnn...

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

hmmmm, tak suke org kutok fizikal owang...hmmm...

Cik Bambam said... [Reply to comment]

pasal gigi pon jd isue! hahaha.. hampeh tuh ko0mentar tuh.. laki kita msti x ensem kan kak nanaaa.. motif? kah3..

Zana Nordin said... [Reply to comment]

tulah kan..
kadang2 nie....orang nie main komen ikut sedappp mulut jerrr

apa salahnya mendoakan yg terbaik buat mereka
dah jodoh...
paras rupa..harta benda bukan ukuran
lagipun dira tu pun takde herannya ngan duit laki dia tu..dia pun org senang gark...

Zana suka ngan dira nie
lakonan dia bersahaja...

moga jodoh mereka berkekalan hendaknya

fazilzura said... [Reply to comment]

bkn ko je beb , aku pun suke.. dia ni x perasan lawo, idok cover2 ayu cm lain2 artis PLASTIK tu ..

huby dia lawak ler.. aku suke je ado huby cmtuh (tp now pak ajil le di hati)..

janji ado org nak .. dira ni org kayo .. entah2 laki ni nmpak je simple, tp kayo ... diorg2 yg komen tu jelos..

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

kite pun suke kt dira ni
lagi2 kalu die tgh mengacara melodi
mmg sempoi abes la! :)

diorg ni komen tah apa2 ntah
sume2 pun nak ditegur
mcm la diorg tu cam bagus sgt
skali dpt yang sebaris takde gigi
baru tau! =p

SyaNa said... [Reply to comment]

mulut puaka sume tu
sian dira :(
semoga dorg bahagia

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

huk aloh..

CaDLyNN said... [Reply to comment]

dah jodoh diorg...

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

alahai... ader jgk org yg jenis tak syg mulut erk????
x kisahla lelaki tu mcm mana pon, yg penting hati baik, memahami dan menyayangi kita seadanya....
yg ensem pon klu menyakitkn hati watpe????
lgpon ensem tuh bkn blh bwk mati...
pelik tol dgn manusia yg suker tgk kelemahan org lain nih....

ieda said... [Reply to comment]

oo dia nie bekas tunang nasha aziz .. hurmmm nasha juga yg melepas kan .. x kawin2 sampai skrg .. usia dah semakin meningkat ..

akak minattt sgt2 kat dia :)

Myra Jay said... [Reply to comment]

Suka gak dengan Dira, dan semoga diorang bahagia..

::NureeN:: said... [Reply to comment]

nureen pon suka ngan dira ni tp x tau plak dia dh kawin.. moga bahgia hingga keakhir hayat tp yg pelik knape ada org nk komen2 g2.. mmm

deqlis said... [Reply to comment]

nak cari buruk orang mmg senang...
cer cari apa kebaikan dia...

biarlaa janji bahagia kan? hensem giller pun hati tak tenang pastu dok syak wasangkan bukan2x pun takde gunanyer....

pepun tahniah buat DIra Abu Zahar...
bagus Dira nie..bermula dengan BJ Beat Tv jer dulu..(masa tu deqlis laa audition dia ...sekarang dah jadi pengacara melodi)

fieda said... [Reply to comment]

dorang ni busuk ati btul kan..ada saje keburukan org yg dorang nmpk...sesuka ati jer nak komen org..mcm dorang tu bagus sgt agaknya...

tiefazatie said... [Reply to comment]

ptt kte doakn kebahagiaan dorg kan sis kan2..

lia said... [Reply to comment]

Aku x tgk sgt rupa husband dira tp dira mmg lawooo gler d mata aku + sempoi... I like it!!!

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

dira ni byk aku rasa mcm resemblance mcm ko jugak nana...
tapi ko ni jenins pemalu sikit kot?
ahahhaa
yup
betul ckp ko
jodoh dah..
dah kwin pun
yg kutuk2 tu..
lagi tak senonoh..
buruk ke cantik ker..tu ciptaan Allah
yg kutuk2 tu boleh cipta ke?!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...