MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, November 4, 2011

bikin panas..ada orang tak puas hati

haih...pagi2 ni bikin panas je...semak wei makhluk allah sekor ni..dia g komplen kt SAFI kata mcm mana ada org bole dapat smpai 50K vote?dia kata mcm kena hack je lama web safi ni...dah sah2 dia tujukan kat ktorg sebab group ktorg stakat pagi ni dah berjaya cecah 50K vote..(tu pon sebab seme masing2 vote aku, deah, nana,kak maria,kwn2 lg tolong)

xde maknanye lah aku nak hack2 ke hapa..baik aku makan gula2 hacks! kalau aku nak hack baik aku hack smpai jadi 500 ribu sah2 xde orang bole kejar, bodoh nye chayanunaliff xde la aku ni nak saje bikin anti perkauman ke hape...tapi klw sape2 yg bese join contest fb nak2 contest like2 ni korang sendiri pon tau kan besenya yg menang kafaumfum apafepe?? kalau kafaufum dia tu dapat vote smpai ratus2 ribu dalam sehari xde plak dia nak kata system kena hack kan? nengok org mefelafayufu vote tinggi dan2 plak nak tuduh2 kena hack pegi jahanam!

pastu yg lawak tu yg komen tu jantan, dah sah2 jantan xleh masuk contest ni kan ko semak2 wat apa?hehe sian ko ni...aku agak ni mesti ada sape2 kwn pompuan dia suh komen mcm gitu kot..kes xpuas ati & jeles la ni...haih dia ni tak tau betapa gigihnye ktrog ni dok vote sejak masuk smpai sekarang tak penah sehari pon miss tau! mata ni dah mcm kungfu panda dah...asik tido lewat je vote tiap2 malam

aku geram aku jawab je..
 teruskan mengundi kawan2!
haih..sabar je la..ari2 jumaat ni kan..betol2 mencabar kesabaran aku mamat ni...xpelah aku dah usaha..kalah menang tu adat pertandingan...kawan2 jangan lupe vote ktorg lagi yea..tq..

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

16 ribu orang memberikan idea bernas:

notti netti said... [Reply to comment]

ntah nye laa..nak marah ko dapat vote tinggi..aku ni pun dah mata cam beruang panda dah asyik nengok iklan muka korang jer......apa2pun aku cote ko laju-laju....

qemaishak said... [Reply to comment]

kak macamana nak like byk kali ek? jadi unlike pulak ke satu hari sekali je.

Syima Emi said... [Reply to comment]

dia x tau kot boleh like berkali2... xtau ape2, nak wat assumption suka2 hati..mula2 vote dulu pon x tau gak leh vote berkali2. pastu sy test klik lg, dan lagi, dan lagi..eh syok gini kejar vote.. hehehe.. takpe kak.. org safi dah tlg jawab.. kalo x, xde la safi share gambar akak tu kat wall diorg.. glamer kejap..hehehehehhe. good luck ye kak.. nak balik kg ni.. selamat hari raya yerkk.. confirm jem ni balik kelate..

SYANI said... [Reply to comment]

Di dengki atau dia bengap??? Pilih antara satu... Sabar banyak² ye Nana..

Aziela said... [Reply to comment]

sabar nana..usaha tangga kejayaan. Maaflah akak x boleh nak tolong sebab i dun have facebook account...huuhuhu

KSWSK said... [Reply to comment]

biasa la tu nana...dorang mmg jaki jipang tahap gaban...wa xleh nak tolong vote..opis block fb,..kat umah mmg xngadap fb pun sgt..

syanasaid said... [Reply to comment]

ooopasal ni la yg ko bengang pagi2 ni ek
sabar ek
abaikan jek kata2 nista dr anasir
hehee

aku doakan korg berjaya ok
hadiah persahabatan korg :-)

Ann@zanyra said... [Reply to comment]

anasir2 xsihat tu...saje nk wat gempak..pehdulikkannn...
jom sambung Like lg!;)gud luck!!

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

sabor jer lah nana...lagipun cantekkk dari yg lain....jeles lettew hehehehe

Myra Jay said... [Reply to comment]

Sabar ye kak..

Manusia pendengki ni abaikan je, buat semak kepala je..
Sabar k..

Cik Bambam said... [Reply to comment]

hhahahha! gilo cap ya nun alip tuh!!

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said... [Reply to comment]

mak aiii nana 50k tu gigih klik like dari subuh sampai subuh balik ahhaha..what ever la yg penting kita usaha kan..

Gud Luck !!!

amiey lee said... [Reply to comment]

wahhh aku pun marah kalau gitu..sesedap ayam je ckp... klik je la like tu bebanyak kali apa susah bengong..ni kes dengki ni wei...ntah2 dia assume dia nye gmbar mcm cantik sgt..leh blah...

hee geram plak aku

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

huk aloh, org gini pun ado?
tu ca ya nun alif ek?
pakai safi gak ek? haha!
ke tak puas hati sbb kalu die masuk contest tak penah dpt like smpi puluh2 riban? cam hampes jek..

ignore je org gini..truskan usaha anda meraih undi, yeah! =p

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

dia dengki ar tuh sbb gambo awek dia xde org like kot??? huhh...
mmg bongok org cenggini...
xpelah nana... yg pnting nana dan bff tau ape yg sebenar kan???
teruskan vote... akak pon klu ader masa mmg vote jgk nana & the gang...
gud luck eh...

azura samsuddin said... [Reply to comment]

tulah pasal kan tatau sistem cemana tau2 nak komen cenggitu ... mendelah, xpe nana allthebest yer ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...