MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, November 22, 2011

breakfast @boh sungei palas

sanggup tu memasing tahan lapo semata2 nak pekena sandwich tuna kat boh tea centre...tak tau ngape memang sandwich dia terbaekk la..aku yg xbape makan sayor  ni kan..habes licin seme sayor2 dalam sandwich aku telan..heehe..sape2 yg kenal aku tau la..klw makan ada sayur aku kuis2 dulu sayur tu tepi pinggan hehe..bukan xmakan ssayor, aku makan juga tp yang pahit2 aku xmakan..tomato xsuke, timun xsuke sawi xsuke

ktorg smpai kafe ni ngam2 kul 9, so memang tak de orang time ni..kalau weken?sure panjang beratur nak bayar kat kaunter..tempat duduk pon susah nak dapat..ni datang ari keje heaven sungguh...port pilihan ramai btol2 tepi anjung tu kosong je.seriau juga dok hujung2 tu sebab rasa lantai dia gegar2 gayat pon ada bile nengok bawah..tinggi!

kat sini dapat la kita rasa memacam jenis teh yang ada..bole amek yang teko or amek yang cawan, sebab ktorg ni ber3 je kan..so amek teh dalam cup je la..takot tak abes..aku amek teh biasa je..sebab saje nak rasa original dia, amrul plak amek teh tarik kurang manis.duduk minum tepi anjung yang suasana dia dingin2 pekena plak teh perghhh memang terbaaek dari ladang.

bekpes kami..2 set sandwich tuna, satu set RM6 teh RM3.30
 kasi zoom skit sayur mayur dia yg presh tu
 damia kan xmakan sayor..beli la sardine puff ni utk dia xsedap sadin murah dia pakai bau eeii
dah mcm model teh tak berbayar hehe
 satu2nya gambar bertiga wat selftimer letak atas meja
 klw datang cameron wajib datang sini
 ala amrul ni xkaber perut la hehe


 melawat kilang teh

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

36 ribu orang memberikan idea bernas:

fieda said... [Reply to comment]

seronoknya nana jalan2...ape pun gambor tu mmg buat org lapor...hihi
ala comey plk tgk nana dgn anak dara dia ni posing...

Gieyana said... [Reply to comment]

ko ni.sabar jer ckp Mirul x cover perut..ekeke..siap da rokok ag tue..hihi

mmg best g CH ni..daku tiap2 thn mmg harus p sini..nyaman udara dia..like smpai lebam!

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

so sweet...nak G sini jugak...bawa la sue...

~♥ Mawar ♥~ said... [Reply to comment]

pagi pagi ni dah tengok sandwich, buat terliur jeee :)

SoLy SoLicious said... [Reply to comment]

waahh..best2... heee..nyaman je kan kt sane

leeya said... [Reply to comment]

2 kali pi cameron x berkesempatan nak p ladang teh kat situ..sob sob..next time confirm p!hehe

SYANI said... [Reply to comment]

Pernah pegi situ sekali jer... Jalannya buat aku pening.. ya ampun!!! Tobat tak mau pegi dah!

watyz said... [Reply to comment]

tergoda jap ngan sandwich tu. sedap nye...seronok dpt g jalan2 kan... :)

~ana~ said... [Reply to comment]

waaa....serius nak pergi lg ke CH ni..tgk gmbr nana ni lg la membuak2 rs nak g tp en suami kata nak pergi tmpt yg x pergi lagi...hu3x..

atty's said... [Reply to comment]

terliur kty nengok sandwich tuh tau.

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

ujan2 nih sdpnya pekena teh tarik...

mama rifQy said... [Reply to comment]

wahh..best bergambar!! yg ptg..maintain rokok kat tgn amrul..g holiday ber3 mmg best tapi part yang gambar 3 org ssh nak ambik!! tuh yang x beshhh!!

lia said... [Reply to comment]

gmbr ko tgh menghirup air teh d tepi ladang teh itu.... mmg x boleh blah... model u....

amiey lee said... [Reply to comment]

tergoda aku mcm nk goda hubby ke cameron plak hahahahhaa

Alycia said... [Reply to comment]

Dulu alycia pg kat ladang boh ni lepas hujan.. sejuk giler.. dgn kabus lg.. teh sedap.. karet cake pun sedappp..

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

mmg port wajib kan klu dtg CH nih ;)//minum teh tarik sehjuk2 mmg best

Nana said... [Reply to comment]

@fieda
klw cameron ni paling best ladang teh dia la kot memang tak puas rasa xnak balik

Nana said... [Reply to comment]

@Gieyana
tau xpe
aku ni 2 tahun berturut2 dah ni jejak ni ikut ati nk g lg thn depan hahaa

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
hehe sila2
ajak akob animun

Nana said... [Reply to comment]

@~♥ Mawar ♥~
hehe terbaekk sandwich dia

Nana said... [Reply to comment]

@SoLy SoLicious
btol2 rasa luas lubang hidung bernafas heheee

Nana said... [Reply to comment]

@leeya
adeh rugi klw dah smpai CH tak singgah sini tau

Nana said... [Reply to comment]

@SYANI
hehe lalu ikut mana tu
klw ikut tapah mmg gerun skit

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
hehe sekali sekala sonok jenjalan mcm aku ni jarng jumpe plak tu kan ni je la masa nak spent time

Nana said... [Reply to comment]

@~ana~
heheh ktorg ni sebab dpt hotel free je ni
klw tak rasa mcm ana juga g tmpt lom g lagi

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
memang terbaekk kak

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
tu la tambah plak tempat tu sejuk2

Nana said... [Reply to comment]

@mama rifQy
tau xpe sikit je gmbr ber3
ala la 4,5 keping je kot

Nana said... [Reply to comment]

@lia
hahah model tak bertauliah

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
heheh silakan hanimun tmpt sejuk heheee

Nana said... [Reply to comment]

@Alycia
ahh sedap kan teh dia..rasa mcm lain plak mnm teh baru2 ni

Nana said... [Reply to comment]

@mama_umar_maryam
btol2...boh ni tmpt wajib singgah

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

me tak pernah sampai sini..harap2 dpt sampai sini one day sbb selama ni dok singgah kat ldg teh yg tepi jln tu ajer heheheh
amrul semua pic dia masam ajer :p

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

semua gambar, cantik belaka

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

akak last ke sana masa ami kecik. teringin gak nak bwk ratu n sikecik ke sana, tapi cuaca sekrg ni tak menentu, risau lak. takut sampai sana, tak leh jln memana, dok berkhemah kat bilik hotel

mama tisya said... [Reply to comment]

yg ladang teh ni tk pernh smp...kalo p cameron kt ladang teh lg 1...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...