MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, November 23, 2011

cameron valley bharat plantation

pas soping sayur2 mcm bibik tu kan..balik tu singgah cameron valley nye ladang teh, menyinggah je kejenye...haha..mana la tak sampai kl malam..asal nampak tempat bez je stop kejap..sian mia baik nye buat air liur basi kt seat belakang kejut dia suh bangun nk amek gambar haha...bangun la kawan tu dengan air liur basi meleleh2 kekekeke.....

klw cameron valley ni dia pemes ngan scones dia..tapi aku xpernah makan pon...aku lagi suke lepak makan kat boh sungei palas...cameron valley ni tepi jalan je..dia nye ladang teh pon kecik je tak sebesar boh sungei palas..tapi dia nye ladang ni kira senang la kita nak masuk celah2 tak mcm boh tu sebab dia agak curam kt lereng2 bukit

ok la xmo bebel2 jom nengok gambar gegedik 3 beranak ni yg mmg pantang kamera kena sua kat muka hehe...

seb baik la ada mamat kt situ tgh2 amek gmbr ktorg suh dia amekkan gmbr ktorg aku siap demand amek gambar banyak2 ek haha...budak tu plak siap amek gmbr ktorg pakai kamera dia juga..kemain besar gedabak kamera diorang photog mangkali
tetiba nampak kawasan lapang tengah2 ladang teh kecik ni..harus jadik port
good joob damia pandai berlakon haha..aku ckp mia jom kita buat2 gelak haha..jadi la gini hasilnye gelak pura2
heheh aksi wajib tuan tanah
feeeling ala2 model la tu

heee suke gambar ni
 
cer nengok bunga ros tu kemain la segar nye
 kat sini ada la juga kedai jual sovenir tp xyah la bli sini mahai...
don't play play tau haha mcm phua chu kang je
ok dah settle amek2 gmbr...jom kita balik


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

34 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

kita time p cameron dlu2..mmg p ladang teh yg ni je..tk pernh smp yg sg palas tu..haish bila nk jejak ke cameron ni...pandai damia pura2 berlakon ye...cun2

eB ezrin said... [Reply to comment]

eh dear, x sejok ker saner? krg x pakai sweater pn?...

juelee said... [Reply to comment]

selalu gi yg sg palas je, tak singgah pun bharat nie.. sg palas tu curam takut nak amek gamba kat celah2 daun teh tu

Ena said... [Reply to comment]

syok ekk..

nak jugak nak kugak..

mummy_ayu said... [Reply to comment]

best2 ...semua pic pun cun2..

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

suke gak tengok pic amrul ngan damia tu.sweet je...

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

sikecik tu pandai bergambar ekkk, sronok tgk

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

sikecik tu pandai bergambar ekkk, sronok tgk

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

me memang wajib singgah sini setiap kali dtg CH heheh

Alycia said... [Reply to comment]

ni mmg tmpat wajib singgah sbb tepi jln..

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said... [Reply to comment]

aku tbaik kalau tgk gmbr2 korang posing ..serasi berposing gituu ;-)

lia said... [Reply to comment]

copy-paste muka amrul la damia ni....

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

best! best! i suker pic dibalik dedaun nih.. hik3!! cantek2..

~ana~ said... [Reply to comment]

lawo gmbr2 nya..pakai baju pink pastu duk kat ladang teh..mmg terbaik...:)

watyz said... [Reply to comment]

kalo g cameron slalu bli teh kat cni. rindu nak minum teh strawberry... :)

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

kite gi cameron dulu,
tmpt ni singgah masa baru sampai
pastu baru jenjalan kat ladang teh sg palas tu
tu mmg cantek kn..?
tp jalan kecik, curam, sempit..
riso btul!

wan nurul hezrina said... [Reply to comment]

cumil gambar yang buat2 gelak2.damia dah besar dah=)senang mama nak mintak pose.

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

suker tgk damia posing...
mmg bertindak mengikut arahan sungguh... hehehe

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
hehe rugi la klw dtg cameron tak g ladang boh tu..situ plg bez wlpon jalan dia sempit

Nana said... [Reply to comment]

@eB ezrin
time ni tengahari xsejuk sgt eb

Nana said... [Reply to comment]

@juelee
sama la..ni saje singgah bharat nk amek gmbr je

Nana said... [Reply to comment]

@Ena
tp skang musim ujan xbez nak jalan2 payah ujan je

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
hehe tq

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
heheh amrul tu mgm suke wat muke..

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
sini tak bahaya mcm sungei palas

Nana said... [Reply to comment]

@Alycia
ahh tu la..
tepi jalan kan senang nk benti

Nana said... [Reply to comment]

@Nurul Diana@Mama Adam Aidil
hehehe anak branak ni mmg gile bergambo si anak berjangkit ngan maknye apaknye tukang snap je

Nana said... [Reply to comment]

@lia
hehe tp skang aku dgr ramai kata muke damia dah mcm muke aku dah kurang skit muke amrul nye

Nana said... [Reply to comment]

@Salina@IbuAqil
heheh tq..gelak buat2 tu mcm real jek heheeee

Nana said... [Reply to comment]

@~ana~
heheh tq...
blk tu gatal2 bontot dok atas tanah heheee

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
aku ritu xbli pon teh
sebab xbape mnm teh sgt
kang hapak lelama dalm lemari

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan
sungei palas tu serius takut
jalan sempit tp mmg lawa amat kan

Nana said... [Reply to comment]

@wan nurul hezrina
kdg2 tgk mood gak
klw mood xbaik xkuasa dia nak dgr ckp kita heee

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
ni angin dia baik la ni
klw angin xbaik puas suruh xmo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...