MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, November 29, 2011

cash out kali ke-3

pagi jumaat lepas nengok amount dah cukup RM50, telebey skit RM56.71 so aku tros cashkan je..sebab pernah baca komen kawan2 diorang kata klw nak cepat dapat BE kena rajin cashkan betol ke ek??selalunye aku suke kumpul jadi RM100 lebey baru cash kan, mcm 1st cash dulu tunggu RM100 lebey, 2nd cash RM300 lebey, kali ke-3 ni ngam2 je dia dah cecah RM50 tros aku cashkan, jadi la RM56 pon sape nak kasi kan?

be yang tengah dok mengumpul duit ni pon ada satu BE tu dah bole cashkan tros dah kalau ME, tunggu hujung bulan depan la plak, klw dah metered cashkan je...malas nak kumpul2 dah

 ni rekod yang dah di cashkan setakat ni
3rd cash RM56.71
total RM540.56
dengan hanya berblog je pon bole dapat duit..bebel2 skit tepek gambar skit..settle haha...

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

16 ribu orang memberikan idea bernas:

wantie said... [Reply to comment]

wuish.. banyak tu kalau kumpul semua. bertuahnya badan. ok pas ni bebel lagi noh

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

TAHNIAH NANA.. bestnya berderet BE.. hehehe

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

bestnya nana.. tahniah dear.. ;)

amiey lee said... [Reply to comment]

demam tgk ko cashout bebanyak tu

azelyusoff said... [Reply to comment]

bestnyer. bile lah saya nak merasa..

mama tisya said... [Reply to comment]

kita tgu 100++ br cash out...tp tu la org ckp cash out slalu cpt dpt BE..hehehe

Zana Adieyza said... [Reply to comment]

banyaknya earning!!! congrats!!

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

wow sronoknye, akak aritu ada 3 BE, sekrg yeeelekkkk

syanasaid said... [Reply to comment]

$$$$$
masyukkk

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats nana!!! besh tu :) me bln ni tak dpt cash out sbb dh berzmn tak de BE--mengharapkan cpc ajer..baru ada RM35 siyes ciput hahaha

lia said... [Reply to comment]

perghhhhh mantopppp... rezeki, Alhmdlh...

Lin Azlina said... [Reply to comment]

saya pun berhajat nak cash out jugak sok...cukup2 juagk rm51 jer pun...kali ke-4 da...mls nak tunggu lma2...hehe

mama rifQy said... [Reply to comment]

camno nak cash out!! namenye baru ade 47 hinggit !!!!

azura samsuddin said... [Reply to comment]

besnyer nana, merasa gak duit hasil blogging, zura belum lg berkesempatan, tp yelah blog pun tenggelam timbul x mcm nana, update sokmo :)

watyz said... [Reply to comment]

uish... byk nyer.. aku rm20 pon blm smpi weh... :)

mummy_ayu said... [Reply to comment]

emmmm..mcm nak cash out gak la...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...