MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, November 4, 2011

strawbery choc cake

aritu kan ada orang terlior nengok kek beday amrul yg aku wat, pastu ada sorang kawan blogger ni ym, katanya nak oder untuk dia nye ulangtahun pertunangan...wah kelas tau anniversary tunang pon sambut, aku mmg tak pernah celebrate ehhe...tarikh tunang pon aku xingt, kena tengok dalam album baru tau.

janji dengan mar jumpe kat area umah sebab mar dok dekat area situ juga, dekat2 je kitaorang ni tapi xpernah jumpe pon...xamek gambar plak..sebab xbawa kamera kan, bawah pokok je jumpe anto kek.hee..tq mar sudi tempah ngan saya, segan sebenarnya sebab aku bukan la tukang buat kek yg propesional...kek aku biasa2 je..deco pon xberapa pandai..kek pon kek coklat je aku reti.

tulisan mcm bese burok :)
 deah sok kek hantaran ko nak mcm gini bole la aku wat
 komen dari mar pasal kek, tq mar..kek saya tu biasa2 je lah

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

14 ribu orang memberikan idea bernas:

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

kalau nana pandai buat butter/vanilla cake--me akan jd org yg 1st tempah heheh sbb me tak mkn kek choc :)

mama tisya said... [Reply to comment]

makin masyukk...ltk strawberry lg meriah

ZYASH said... [Reply to comment]

Alamak...keliur la pulak ngk kek coklat tu....

MamaRayyan said... [Reply to comment]

mcm sedap jerr:)

mama fieda said... [Reply to comment]

nana semakin terer la..

azura samsuddin said... [Reply to comment]

Alhamdulillah rezeki buat nana sekeluarga, ada kesempatan zura nak oder gak ler boleh skali jupe blogger mantop

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah..memang terliur tgk..nak kena try gak nie..kalu tempah leh pas kat Amy gak ke kek nie..he he he

syanasaid said... [Reply to comment]

tulisan makin ok
bleh dipertingkatkan lagi
hahahaa
mcm juri awam tak?

watyz said... [Reply to comment]

alhamdulillah...rezeki... :)

Ann@zanyra said... [Reply to comment]

waweee...xyh la beli kek kt SR cmni..mkn kek ceklat nana lg nmpk terliur ni...yum3..leh la den torai nnti klu ade celebrate ape2;)

- dieyana - said... [Reply to comment]

sedap nih kek cekelat ... nk buat juga lah! ehheeh

Cik Bambam said... [Reply to comment]

coklat dia mengiurkannn~ :P

Zana Nordin said... [Reply to comment]

wah..memberangsangkan
lenkali ko turun Kluang...jumpa cik abg ko..jgn lupa bawa seketul kek coklat utk aku yerk...

nak gark rasa kek coklat maveles ko tu...

Mama Rayyan said... [Reply to comment]

wah sedapnyer...nk thu resepi topping die leh x hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...