MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, November 16, 2011

chop & steak@ kg baru

tersangatlahhh lama tak g makan kat sini..sampai kedai ni dah lain rupa dalam dia..rasanya sejak ada damia blom pernah kot jejak..nak parking payah tu satu hal...tu yg tak pegi2 dah berkurun tu..tetiba last week amrul ajak g makan sini, dia kan xmo makan nasi dah skang...carik la menda2 yg bole dimakan tp bukan nasi...g la kedai kawan dia ni...(owner restoran) tapi xde plak kwn dia tu..klw ada mesti dapat makan pree haha...

sangat lain kedai ni skang makin lawa..& kalau tak salah aku dia ada buka cawangan kt selayang, aritu ada singgah bli air milo masa damia ngamok2 dalam kete, kemain mahai air milo bungkus RM2.50 hehe..kalah kedai mamak.tp sebab lawa kan..restorannye padan la ngan rege pon

ni peberet mia la fries je klw kuar makan western sure oder fries lawa kan lampu2 atas pale mia tu
 aku sgt la terpesona ngan botol berlampu kaler2atas nun
 air durian belanda yg tersangat la sedap & air tembikai yg tersangat lah banyak yang tersangat lah aku tak habes
 menu orang diet tu dia mau yg grill2 je ciken grill apa ntah namanye
 black paper steak aku  nye
 kapal ni mmg trademark restoran ni sejak dari dulu
cer nengok perut amrul dah ilang skit kan?haha..
 alamak gegar plak gambo nk cpt masa ni ujan dah trn

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

ada sekali sue makan wastern kat KG baru gak ni...tapi bukan kat sini...nama dier STEAK HOUSE...tempat dier mmg ramai..ok la...tapi hangat...x da kipas...tengah sedap2 makan2...nak minum mmg dah rasa lain...rupanyer ada lipas dalam air sue...elok pulak mocha....dorang buat tak tau bile komen...mmmmm...terus pangkah sue pasni...adoi.....besar pulak tu LIPAS...

Qhaifa Nur said... [Reply to comment]

tempat ni memang femes....
sedap kot tengoklah deconya pun cantik...

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

nana, harga ok ke?
cam sedap je steak tu..

sue ~ lipas dlm mocha! mak aih! tu yg wat sedap kot, hehe...ada member tu..cicak dlm cendol..=P

amiey lee said... [Reply to comment]

hee dh penah makannn..yang aku tensen nak parking kat situ..ada org suruh bayar kalau nak parking..hampeh tulll

~ana~ said... [Reply to comment]

nana, ana klau nak mkn steak mmg sini la tmpt dia. xpun dia punya branch kat serdang. n mmg dia ada lg satu branch kat selayang.

watyz said... [Reply to comment]

lama x makan steak.. rindu nye.. :)

wantie said... [Reply to comment]

betui decorate dia memang cantik bangat.

Kalau kat Penang ni steak kat the ship tu la yang memang kena ngan tekak aku.hehehe

juelee said... [Reply to comment]

ktorg pun br je gi makan sini wiken ritu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...