MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, November 18, 2011

dinner free lagi @ Secret recipe (abes dah voucher haha)

ari selasa lepas g nengok happy feet, sebelum tu mcm bese lah..pegi menchekik dulu..kemain awal aku sampai tgv keong kul 6.45 dah terpacak..hehe..sebabnya amrul cuti kan..dia dah bosan dok umah dari pagi sampai petang tu cecepat dia ajak aku terus gerak je pas aku balik keje...

oleh kerana ada 8 keping lagi voucher SR yang ada, makanye aku rasa baik aku perabehkan je la..malas nak simpan..cukup la..aritu dah tukor ngan cash dapat RM200 juga...lagipon orang tu kan diet dia mencarik makanan yang xde nasi..tu yang dia ok je..orang ajak g SR kemain oder yg paling mahai haha..xpela bukan kuor duit sesen pon...abes la 8 keping voucher aku dok melantak seme makanan di bawah ni

blueberry cheese cake

aku nye mcm bese la ice blended cappucino, amrul nye mlikshake banana apa ntah
menu amrul chicken cordon blue (kemain nama apa yang birunye ntah hehe tp sedap)
aku nye fish & chip
damia nye alphabet fries

gambo2 pakai kamera sampai gambo fries mia ni je..pastu battery abes..sambung plak amek gambar pakai iphone deah hehe..
tambahan air watermelon juice memasing kuat mnm air xckp hee
comei je gambar ni damia ckp mama amek gmbr mia suap daddy

kami sangat happy...
masa ni kawan amrul baru sampai ktorg kasi diorang tiket sebab ada lebey siap bawa bb rania..comei kan..damia minta nak dokong hee...nak adik ek mia?


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

12 ribu orang memberikan idea bernas:

Ena said... [Reply to comment]

bestnyer...


comel sangat pic damia tu.. dan last pic.. sweet.. like so much.. :)

fieda said... [Reply to comment]

ala tomeynya...happy family...:)

zh-ena said... [Reply to comment]

bam bamnya bby tu..geram tgk

amiey lee said... [Reply to comment]

lain rupa chicken cordon blue tu .. yang aku mkn kat manhattan steak house lain rupa dia ngan sr nih hurmmmmm

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

pic damia suap papa dia tu sgtlah comel :)

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

wa..kakak mia pandai pegang adik la ;)
prektis mek perfek! :)
go go mama n daddy! ^_^

~ana~ said... [Reply to comment]

muka damia ceria berganda bila daddy dia ada...:)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

x lama la tu...damia suke je ngan BB...kikikiki....

fazilzura said... [Reply to comment]

wah gigih pi tgk wyg , aku x join psl tau dh sure laki ku ckp x yah pi psl jauh huhuhuhuhu

Gieyana said... [Reply to comment]

feveret tpt aku perabihkan duit kt sini gak..suka stoberi yugolt drink dia n new york cheese cake! Perghhh terangkat!

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

nyummy3!! nana, best x happt feet? nak bwk si kenit ina tu plak tgk.. ;D

mama rifQy said... [Reply to comment]

yummy !! bestnye makan SR free..adoii..lame x makan!! oopsss..sengih damia duk akt bb ! die nak bb tuh nana!!hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...