MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, November 30, 2011

greenleaf hotel @ kuantan

setelah puas meronda bandar kuantan sesambl mengoogle hotel2 yang ada akhirnyaaaaa...dapat pun hotel yang ada kosong....memang ada hotel yg ada kosong sebelum ni tapi yg free ada 1 bilik je..ktorg nak 3 bilik sebab ada 3 family, xmo la duduk hotel asing2 senang nak gerak sekali kan...last2 jumpe la juga hotel yg ada kosong tu pon tinggal bilik yang ada 2 katil queen, ahh..bole la dari xde kan...

ok la hotel dia not bad, rege semalam RM136, yang penting ekon sejukk hehe..hotel ni dekat ngan terminal bas kuantan, dekat juga la ngan shopping mall kuantan parade, east cost mall seme.kedai makan pon bawah hotel je ada kedai andaman tomyam dinner tak yah g jauh2 makan bawah hotel je






moral of the story :

lain kali prepare awal2 nak2 kalau time cuti sekolah..jangan nak main terjah je sure hotel penuh..ok pengajaran untuk diri sendiri...seb baik dapat hotel..kalau tak?tido la dalam kete hehe..

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

20 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

yang penting muka tuan tanah musti ada kan...

Cute Mum said... [Reply to comment]

heheh.. bila tengok bilik hotelk nie teringat uyun & aima pernah tido kat sini masa time pregnant.. oklah hotel nie.. nak makan pon senang..

ieda said... [Reply to comment]

bilik yg cantik

looor awat ke ktn x cakap .. leh jumpe kan :)

PUANSTOBERI said... [Reply to comment]

oke sgt tu dgn rega tu time2 peak season ni.
huhu :D

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

wa...best la hotel dia
igtkan nak offer homestay aritu
1 umah 3 bilik
tp lupa plak no phone letak katne
tp hotel ni lagi dkt ngan town kire ok la kalu banding ngan homestay yg kite nak offer tu...
damia je ke budak kecik dlm rombongan tu?

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

sometimes cuti yg tak dirancang ni lagi best tau.. hehehe

syanasaid said... [Reply to comment]

tp kalo terjah2 gini adventure gak
pastu kalo xdpt otel tido surau
hahaaa

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

Best gak ye dear.. Nmpk selesa.. ;)

mama tisya said... [Reply to comment]

nasibaik still dpt otel yg best..slalu kalo last2minit ni kdg2 dpt pn yg hampeh

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

btw,amrul boleh ke guna rate dia as goverment?
aku pun tak sure la..
aku gi penang aritu pun pakai rate bil aku
hohoh.
3 hari duduk..tak sampai 3 ratus.
deluxe double bed sebijik mcm bilik ko tu

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
itu wajib heheee

Nana said... [Reply to comment]

@Cute Mum
owh yeke hehe
tu la bawah je kedai makan

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
hhehe susah la kak
kita pegi ngan orang so time tu agak ketat..xde masa nak g jumpe kawan2 klw bawa kete sendiri ok..mmg saya calling2 dah

Nana said... [Reply to comment]

@PUANSTOBERI
itu la pasal..
time2 cuti skolah dpat rege ni kira ok la

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan
ktorg mula2 ing nk dok homestay tp jauh skit dari bandar kuantan takut xbez...tu pasal tiba2 last mnt duk otel

Nana said... [Reply to comment]

@Chekgu Azrine
ahh btol2
pastu cuti ni klw kita rancang2 sgt selalu tak jadi
yang selalu jadi bile main terjah je

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid
haah mmg adventure pastu rasa nak mengamok hahaa

Nana said... [Reply to comment]

@Salina@IbuAqil
ok la not bad harga pon xmahai sgt

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
tu la klw dapat otel ampeh pon redho je la kan.menda last mnt heheee

Nana said... [Reply to comment]

@Sidratul Muntaha
ahh bole tp xseme otel yg bole pakai gov rate wei

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...