MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, November 18, 2011

happy feet 2 - kiut sangat

ok aku ngaku aku xbape suka nengok cite katon...aku masuk contest ni & target nak menang sebab nak bagi damia nengok cite ni sebab tiap kali g wayang ada gazet cite ni..dia xsudah2 ajak nak nengok cite ni...

dah ler aritu masa pre screening kt tgv kepong tu 3D plak tu...bese aku nengok 3D kat wangsa walk ok..xsakit kepala sangat...tapi masa negok happy feet ni aku btol2 tak tahan..mata ni makin lama makin nak terkuar bijik mata rasanya..sudahnye aku tengok kejap2 buka spek...damia lak..eksited gile pakai spek dari mula sampai abes

so far ok la cite ni menghiburkan..ala2 muzikal pon ada kejap2 nyanyi kejap2 joget dah la comei2 je je seme pingu2 ni rasa nak kenyek2 je sekor2 haha...sape ada anak2 kecik tu bole la bawa g tengok cuti sekolah pon xlama dah kan?

masa nak amek tiket ni kan terjadi la satu tragedi yg tak dingini...aku datang awal amekkan tiket utk 8 orang, so ada 8 copy ic dekat aku, sebab terlalu banyak sgt..aku lupe sebab dok set dalam otak ada 7, last minit syima soh amekkan dia nye sekali aku tak kira plak sekali ngan tiket syima..masa budak cinemonline tu tanya bape total tiket?aku ckp 14..sudahnye masa nak bahagi2kan sejam sebelum tayangan baru pasan tak cukup lagi 2 yang mana patutnya ada 16 keping tiket.berlari naik balik kt tgv..seb baik dia kira balik & btol aku short lg 2 keping

ni la pes time ktorg gunakan sepenuhnya tiket yang ada..bese mesti ada je tiket yg burn sebab ramai kensel last mnt.aku menang 8, aku amek 2, bg kawan amrul 2, bagi sue 2, bagi anne 2.pergh meriah...dah la 3d klw convert ngan duit kira la bape...kalau kata sorang RM15x8 total klw berbayar tiket ni seme rege RM120

 xsempat nak snap pic tiket battery abes..sure cilok gmbr ni kt blog hehe

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ribu orang memberikan idea bernas:

lia said... [Reply to comment]

Aku lak antu katon ;p

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

hehe beshnya tgk movie free :)

mama rifQy said... [Reply to comment]

na pon jenis x suke tengok wayang kartun..tapi untuk anak2 mmg sgt sesuai la kann

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...