MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, November 10, 2011

immortal : ganas nye cite dia

wayang free lagi...adeh..budak cinemaonline yang jaga kaunter tiket tu dah kenal muke aku dah haha..ktorg pon dah berkenalan, namanye in, semalam sampai2 je wangsa walk dalam kul  6.45 gitu terserempak ngan staff cinemaon9, in nama dia...dia siap tegur amboi awalnye hahaha....dah 13 kali dia jumpe aku amek tiket kan mau xkenal hehe...dah tu wangsa walk pon dekat je ngan umah..datang la awak..semalam plak ari rabu klw dtg lmbt2 sure parking susah sebab orang nak nengok wayang murah ari rabu la pon..

aku menang 2 tiket, deah menang 2 tiket, wan menang 2 tiket pastu syima plak menang 2 tapi dia xdapat pegi..aku dengan muke tak malunye minta kt syima tiket dia tu hee..sedekah la kat kawan2 yg nak pegi, semalam geng2 aku ada 4 orang seme, geng2 wan ada 3 orang, ada 1 je tiket lebih..dapat couple seat plak tu..ni la untungnya datang awal dapat seat plg atas sekali & untung2 dapat couple seat

tlg collect utk wan sekali dengan bannga nye tayang 8 keping tiket hehe
pasha pon sampai
ira je xde dalam gambo sampai lambat

aku kan nak kasi sinopsis pasal cite aku xreti sebab dia cite epik kan, susah aku nak cite klw aku sendiri pon agak susah nak paham haha..tapi cite ni tersangat la ganas....pancung kepala, potong lidah sendiri argh....gerun aku tengok part2 ngeri tu sambil ttp mata..darah memercik2 sana sini patut la cite ni 18 pon rating dia, so far bezla juga cite dia..tp agak merepek.ada beberapa scene yg aku & deah serentak ckp WOW!!!!....FUYOO!!! hehe..bese arr ktorg kan mcm kembar siam..apa je kuar dari mlt dia akn kuar juga dr mulut aku..cuma aku xpuas ati pasal panah sakti tu sikit je dia tunjuk kegunaan dia..baru je nak kagum2 nengok panah yang xde anak panah..magik woo bow tu...letak je jari atas tali tu tetiba ada anak panah dia kuar shing..shing..heheh
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 ribu orang memberikan idea bernas:

cik ainisha said... [Reply to comment]

bestnyeee.. :)

Myra Jay said... [Reply to comment]

Myra tak suka tengok citer ganas..
Rasa sakit kat diri sendiri lak..

atty's said... [Reply to comment]

tq nana ..kasi review..harus tgk ni..kty suka citer ganas2 nie

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

my hubby suka citer2 epik heheh

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

ni cite sesat..hahahah

Syima Emi said... [Reply to comment]

layannn la jugak tp memula tgk mcm slow skit.. pastu dah makin best.. saya mcm biasa mengintai di sebalik shawl bila part2 ngeri tu..hahahaha..

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

uish, tgk poster tau ganaih..xpelah,tiket free ;)
tibe2 rase mcm lame plak manggaAd tu xemel aku,hahaha

Cik Bambam said... [Reply to comment]

citer potong2 lidah ngan kepala ar best..hahaha.. citer antu x best.. erkkkk~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...