MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, November 10, 2011

kek lapis sarawak : mira cake house

mcm bese la..klw opismate ni balik kuching sure aku kirim dia bli kek lapis..murah ok..klw kt kl ni seketol mau RM25..sedapnye blom tentu..kek lapis mira ni mmg dijamin sedap dah siap2 tulis kat kotak DIJAMIN sedap..mmg sedap pon..kek dia sangat2 moist...

seketol rege dia RM10 hengget jek...kalau beli 5 dapat free 1, kalau kek dayang salhah tu bli 10 baru dapat free 1 tu pon kek xbape sedap xleh celen mira ni sebab salhah tu kek dia kering.aku kirim 3 je..oleh sebab dia pon ada bli utk opis jadi seme nye 5 dapat la aku free satu..bayar RM30 dapat 4 ketol kek lapis.hik2 untung...damia paling peberet kek ni..sebelum tido je dia suh aku ptg kek nak makan.

aku klw kt kl ni mmg xpernah lg la bli kek lapis..sebab takut tak sedap & mahai pon ye juga..so klw tingin nk makan tunggu je la opismate blk kuching kirim kat dia.memacam jenis kek lapis kat mira cake house ni, nak cuci mata bole g kat FB dia

kek lapis horlicks
 kek lapis sisik ikan
 kek lapis puncak kasih, ziana zain..ko ada?haha...
ada lg seketol ntah apa namanye ntah bagi mak seketol xdan nk amek gambo..mcm bese seme mcm piranha baru je potong zas....zas dah abes

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

9 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

sama la sue pon bebudak opis panggil piranna,,,kikiki

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

ala, terliurnya...nanti me nak kirim gak boleh ker..satu ajer hehe mengidam ler plak :p me mkn pun setakat 2-3 slices ajer :)

mummy_ayu said... [Reply to comment]

cedap2...Ayu pun suka tapi macam kak suzie la...makannya 2,3 slices jer.
Ian suka sbb color2.

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

hohoh...
biras aku org sana..
dia selalu bagi kek serawak yg lain dari dayang salhah tu..
one of them mira cake house ni ler..
btw,dia ade kate..
ade lagi tmpt2 lain jjual kek lapis yg moist kat situ.
huhuhuh..
dia org situ,lagilah byk tahu...
even fm pun aku pernh kirim hat yg berat2 tu baru la rm3 ringgit seketul.
yg aku prnh beli sengsorang kat sana rm8...

amiey lee said... [Reply to comment]

aku pun giler kek lapis..

masa g kuching tahun lepas aku beli smpai 15 hahahhahaha habis penuh beg ngan ikan terubuk lagi...bila nk timbang beg berdebarrr aja

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

xbawak smlm wey.,.nak gak ase!!

azura samsuddin said... [Reply to comment]

setuju ngan nana, kek lapis mira ni mmg sedap, lasyer g sarawak secara x sengaja rasa pastu mmg sedap sbb moist sgt2 tp nyesal x beli lebih ... ni nak g lagi mmg nak tuju situ ;) kek lapis yg org ckp sedap tu pun xleh lawan kek lapis mira

syanasaid said... [Reply to comment]

aku kalo kt umah sdiri pny mmg aku xmkn
beli letak dlm esbok, smp keras kek tu
so kalo aku beli, kena letak umah mama aku
br mcm pirana masing2 makan

ieda said... [Reply to comment]

aah lah dikk selalu tunggu kawan2 ke sarawak lahh
ermm lepas nie leh lahh beli kan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...