MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, November 1, 2011

kenduri tiket wayang

ni la dia tiket2 wayang hasil kemenangan kat cinemaonline & asia media tv
2 tiket dari cinemaonline menang contest killer elite & sector 7
4 tiket wayang menang dari asia media tv menang contest sector 7

seb baik dianye expired lambat lagi...3 tiket dah tukar ari jumahat lepas tengok cite sector 7, ada lagi 4 keping tiket (1 tiket utk 2 orang) .dah la xseme cite bole nengok harap2 sempat la abes sebelum expired dia ni..

skang ni duit utk spent kt panggung wayang dah banyakkk jimat hee..harap2 pasni ada lagi rezeki menang tiket wayang...

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift! 

11 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

mmg kenduri tiket wyg tul..hehehe

cik ainisha said... [Reply to comment]

bestnye dapat :)

fieda said... [Reply to comment]

mmg menjimatkan..hihi

syanasaid said... [Reply to comment]

gile kentang ko
dr ratu contest bertukar ratu wayang free
kalo aku la dpt tiket ni xtentu bleh pegi tgk
xkan nk ngusung iman kot kan

einz said... [Reply to comment]

kak nana sector 7 besh tak citenye?

lia said... [Reply to comment]

berbaloi2...

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

bestnya!!! rezeki mencurah2.. ;D

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

best-murah betul rezeki nana

dah dapat keychin..cantik belum ambil gambar farisyah dah ambil simpan dalam kotak barang2 dia..katanya farisyah yang punya

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

jimat - jimat..
ahaha
tapi aku since takde masa nak kuar nih..
mmg takdan nak join mana2 contest tiket2 wayang ni

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

sungguh sampai lebam ni kalo byk mcm ni..

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah..mmg jimat abes nie..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...