MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, November 24, 2011

lunch @ cowboy place

dah abes berjemur tepi laut ktorg singgah makan dulu..kat cowboy place lokasi dia btol2 depan botel marina yang ala2 berhantu tu hoho..gile seram nengok hotel tu ada ke orang duduk ek?suram bebenor..hotel kemain tinggi tapi kosong je menakutkan..ok stop..berbalik kepada makanan kita..

aritu la nengok blog anne, dia g makan sini tu rasa mcm tingin nak try..lagipon amrul kan masih dalam mood diet walaupon diet dia ke laut sejak dia bercuti ni haha..nasib awak la yang..balik kluang workout la balik ye bakar segala lemak2 yg terkumpul tu...

elok la ayam bakar ni utk orang diet kan..makanan sihat xde minyak, set ayam bakar ni ngan nasi kukus ngan dia nye sos RM5.00 je, oleh sebab amrul xmau makan nasi so ktorg amek sekor ayam, nasi 2 je untuk aku ngan deah.ok la not bad...tapi lenkali klw dtg sini aku nak oder ayam dia je ratah ngan sos..

kedai ni mmg bagus strategi da...ayam tu dia bakar btol2 depan kedai dari jauh dah nampak asap berkepul2..nampak jauh sgt menarik je nak berhenti..ok sesape nak try makan sini silakan la ye..sedap tak mengecewakan makanan dia

ni la set dia nasi kukus, sup & sos pencicah
kasi closeup skit ayam bakar

bertingkat2 ayam di susun
  dah mcm pegawai kesihatan cek kedai haha..saje je nengok apa yg ada
apa la yg kelakar sangat tu kemain besau aku gelak
depan pintu masuk cowboy place


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

mmg cowboy tul...hehehe

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

bersusun ko...ayamnyer...kikiki

Alycia said... [Reply to comment]

oh ayam tu menyelerakan sungguhh..

mama rifQy said... [Reply to comment]

amboiihhh!!!! banyaknyee ayam!!

watyz said... [Reply to comment]

banyak nye ayam.. nape bile g pd x pasan pon ek? hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...