MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Saturday, November 26, 2011

makan besarr

ari ahad lepas nak anto amrul balik kluang kat TBS, oleh sebab aku takut sesat time nak balik tu..aku ajak la deah teman...tapi sebelum tu ktorg singgah makan dulu kat kedai peberet ktorg laki bini, mana lg klw bukan hawina seafood kat ampang.

mcm bese juga la..menu tak reti2 nak tukar..ktorg oder siakap 3 rasa, sup ekor, kailan, telor bungkus, keropok ikan.deah diet la kononye..makan telor bungkus je..orang dah banje dia makan telor je..ceh rugi haha..amrul dah nak payung tu oder la memahal...muahaha.....total seme makanan ni RM52 saje murah kan?

aku klw makan sini sure oder air bandung cincau dia memang kaww
 bbsiter damia hehehe
tuan tanah kedaung
sup ekor
kailan ikan masin
telor bungkus
siakap 3 rasa
senang idop aku nak makan klw bawa deah haha..dapat aku makan dengan tenang & penuh khusyuk, deah mmg rajin layan damia...kemain gelap la damia almaklum la.baru balik mandi laut

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

9 ribu orang memberikan idea bernas:

mama rifQy said... [Reply to comment]

murahnye nana!!! dah la ikan tu besaq !!!!mmg best..alahai..deah..patutnya lupakan la kejap pasal diet!!eheheeh

e.l.i.z.@ said... [Reply to comment]

napok sedap la sup tulang tuhhh

Adyshariz said... [Reply to comment]

mmg murah la..kalau ke ampang, nk gak singgah situ nanti

Ena said... [Reply to comment]

murahnya..

kat belah mana la hawina seafood ni.. tak pernah plak akak p situ.. huhu

~ana~ said... [Reply to comment]

bila la aku boleh terjah sini..tiap kali ko update pasal hawina seafood ni tiap kali tu la aku terliur...hu3x

mama tisya said... [Reply to comment]

lprrrrrrrrrrr tgk menu2nye...damia ngan mama angkat...hehehe

ieda said... [Reply to comment]

uishh biar benar nie dikk .. wahhh kalau murah cenggini leh selalu makan kat situu kan ! ...

seronok , nak2 makan ngan kawan2 nie :)

watyz said... [Reply to comment]

diah!!! meh la jd bbsitter abg iman lak.. mau nangis diah jd budak nemok tu.. hehehhe...
sedap je aku ikan tu weh... :)

Cik Bambam said... [Reply to comment]

hehehe..mcm kita ar.. kalau bawa anak buah.. sudu asyik meyuap dia mkn jek.. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...