MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, November 14, 2011

menang 8 keping tiket happy feet 2

alhamdulillah..rezeki mencurah2 kali ni menang 8 keping tiket wayang cite happy feet 2, aku mmg target nak menang cite ni..sebab damia mmg nak sgt tengok..asal g tengok wayang ada gazet cite ni kemain dia sengeh2 je nengok..kebetulan plak amrul cuti time tayangan aritu..so bole la..g tengok sama2, dah lama tak tengok wayang ngan amrul asik2 g tgk wayang ngan bff je

nama aku memang dah lama xmenang dah..yg menang kali ni nama amrul, adik, kakak & budak recep kat opis, aku la yg tlg register utk diorang pon..gile banyak ada 8 tiket semenye...aku dah war2kan kt fb aritu sape2 nak tinggalkan nama...jadi aku dah pilih 2 orang yang bertuah utk dapat tiket wayang ni.pada sape2 yang tak terpilih tu lain kali ek..klw ada lebih aku war2kan
deah pon menang juga 3 nama hehe...mmg gile kuasa ktorg ni haha..klw tak buat gini chance nak menang tu agak susah ler...
kemenangan ke-15 @ cinemaonline
kemenangan pertama utk nov 2011
total 2011 :163 kemenangan
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

13 ribu orang memberikan idea bernas:

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

heheh congrats!! gila kuasa sungguh ngeh ngeh ngeh

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

TQ esok kiter jumpe kat sana tau...

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

yeehaaa...

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

wahhhhh meriah.... :)

Luv said... [Reply to comment]

nana.. nak tanya nie... zana pung menang gak 1st time tp xtau nak reedemm camne ek? kene bwk apa2 x?

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
hahah klw tak buat mcm ni
mmg susah nak menang mz..
terpaksa lah masuk banyak2 nama
xpe la bukan membazir pon tiket tu bole bg kawan2

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
ok c u there

Nana said... [Reply to comment]

@~diAhOntHeblOg~
gile kuasa hahahhaaa

Nana said... [Reply to comment]

@AyuArjuna BiGoshh
heheh kaki wayang harus la berusaha mendapatkan menda free hehee

Nana said... [Reply to comment]

@Luv
tunjuk ic je kt diorang

Ann@zanyra said... [Reply to comment]

yeaaaahhhhh...xsbr tgk penguin2 cumey itu...tq Nana.. jmp nnti;)

KSWSK said... [Reply to comment]

oo..korang la punya angkara sapu smua..hahahahhaa....wa lau dpt pun rsnya xleh pegi..jauh benau dr bangi nak ke kepong tu..

tiefazatie said... [Reply to comment]

pergh..dasat la sis..hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...