MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, November 25, 2011

menang barangan ekslusif filem misteri jalan lama

alhamdulillah...rezeki lagi nampaknye....ni la contest movie melayu pertama kat cinemaonline...selama ni seme contest cite omputih & slogan in english..tapi kali ni slogan dia nak dalam BM, soklan bole tahan susah..tu pasal aku join 2 nama je..aku join nama aku & nama kakak aku, sebab aku btol2 xde idea nak bagi slogan..

kalau tak salah soalan dia kalau kita ni tiba2 termasuk satu jalan yang membawa kita kedunia lain, apakah satu barang yang kita nak bawa & kenapa?aku jawab aku akan bawa alquran..sebab sebagai seorang islam, alquran tu la panduan kita untuk menuju ke jalan yang benar..ewah ayat memang la kena skema2 kan..klw tak skema camne nak menang hahah...

untuk slogan kakak aku plak klw tak salah aku kata aku nak bawa telekung...ye la..klw kita sesat masuk dunia lain bole buat solat hajat ke..minta allah tunjuk kan kita jalan keluar lebey kurang gitu la slogan nye...
aku mmg ingat tak menang dah..sebab aku try sekali je untuk satu nama..tak sangka dua2 nama aku try sangkut hee...deah pon dah terer skang nengok la nama dia siap nama encik tunang & adik dia pon menang, so dia ada 3 kemenangan disitu HEBAT! tu kemain pemes dah skang sejak2 duet ngan azli senario muahaha....

tapi kali ni dapat tshirt & exclusive movie merchandise set ntah apa ntah set nye xtau la..orang nak tiket wayang....kan bez klw dapat tiket wayang, xpela..ini pon rezeki juga
kemenangan ke-17 @ cinemaonline
kemenangan ke-5 utk nov 2011
total 2011 : 166 kemenangan
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

12 ribu orang memberikan idea bernas:

~ana~ said... [Reply to comment]

wah...murah rezeki nana...alhamdulillah..depan belakang kiri kanan masyuk....:)

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats nana!!

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

murah sggh rezekimu cik nana.. tahniah dear.. ;D

e!ya said... [Reply to comment]

tahniah!!beshnyer dpt tiket free..new follower..aii aiii slm knl

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

tahniah beb

mama tisya said... [Reply to comment]

bab slogan tu yg leceh tp kalo dh rezeki sure dpt..tahniah

Nana said... [Reply to comment]

@~ana~
eheh alhamdulillah...
main tibai je ni..

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan

tq..

Nana said... [Reply to comment]

@Salina@IbuAqil
hehe tq2

Nana said... [Reply to comment]

@AyuArjuna BiGoshh
tq ayu..

Nana said... [Reply to comment]

@e!ya
tq
tak dapat tiket kot..
dapat barangan dia je

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
tu la pasal..
jenuh nk cari idea wat slogan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...