MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, November 1, 2011

menang hadiah saguhati RM100 @ peraduan jom balik kampung mamypoko

sebenarnya pagi tadi aku dah cek fb mamypoko, tengok xde pon result kuar..xlama tu dalam tengahari tu ayu, inform kt fb yang aku menang hadiah saguhati...alamak mengigil2 tangan nak klik link mamypoko sekali buka2...tengok ayu menang barang kemas habib, aku dapat RM100, cutemum menang mama berpengaruh dapat hamper mamypoko..(time aku nak taip en3 ni pon tangan aku gigil2 ni...ni baru menang RM100 blom menang barang kemas mcm ayu, ntah2 klw menang barang kemas tangan aku krem sebab happy hahaha..)

adeh..serius aku tak sangka bole menang walaupon hadiah saguhati...sebab komik tu aku buat on the spot..dalam masa 10 minit je, memang tak kreatif langsung bagi aku sebab aku nak cepat submit & nak cepat2 dapat undi....aku rasa sebab gambar tu je kot yang menambat hari juri

memang mulut aku masin, dua nama yang aku sebut2 menang dalam entry INI, memang betol nama diorang naik..hehe...tahniah korang...tumpang gembira untuk diorang juga, nak2 ayu dapat barang kemas habib jewel tu, bole lah lip lap lip nengok lembu kena sembelih di pagi raya aildiladha hehe....cutemum plak dapat hamper mamypoko bole la dania melaram ngan pampes mamypoko

di kesempatan ni aku nak ucapkan terima kasih banyak2 kepada kawan2 yang sudi vote, hanya allah saje yang mampu membalas jasa baik korang semua...& terus support aku kat contest safi balqis tu ek..bantu lah aku menang ipad....tq korang..sayang korang seme!!!

ayu beznye la hai..dapat lip2 lap di pagi raya hee..
 mama berpengaruh, nurul uyun aka cutemum
 ni lah gambar yg aku submit aritu
kemenangan ke-11 utk oct 2011
total 2011 : 161 kemenangan

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

29 ribu orang memberikan idea bernas:

juelee said... [Reply to comment]

tahniah hehe ni pun baru pas amek borang contest..

fieda said... [Reply to comment]

tahniah nana dan kwn2 lain yg menang..

Cute Mum said... [Reply to comment]

@juelee.. join contest offline eh.. kasi kongsi sikit .. :)

Tahniah nana..
masin mulut...
:)

Myra Jay said... [Reply to comment]

Tahniah...

eB ezrin said... [Reply to comment]

tahniah :)

Syima Emi said... [Reply to comment]

pantas ajee update..hehehe.. congrats ye kak nana... insya Allah safi pon leh menang nanti..

mama tisya said... [Reply to comment]

rezeki tu...byk dpt duit rm100 best2..ayu lagi la dpt brg kemas....cutemum plak dpt pampers..tahniah utk smua

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

tahniahhh...seb bek aku xmasuk kalo x aku je menang..hahahahahah melawak je ye.. :P

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

hik hik....syukran...lepas ni kena suh nana buat posting sebelum mana2 announcement winners di buat ..hahah...anyway tahniah ya :)

amiey lee said... [Reply to comment]

huaaa sonokkk nye..duit tu beb..aku ni mood masih melayang lagi :p
nk join gakkk...nnti kalau ada bgtau la ye ;p

ieda said... [Reply to comment]

tahniah dikk
dah lama agak pic tuu memang ada tuah ! .. :)

azlin mrs'Hairil said... [Reply to comment]

Tahniah nana....semangat nak join contest bertambah membara :D

azura samsuddin said... [Reply to comment]

tahniah nana, murah rezeki nana ;)

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

congrats..
mmg rezeki sungguh ko nana.
amin..
alhamdulillah...
aku ingatkan..
ko kena opentable la kot sbb dah selalu sgt menang nih..
hihihihi
congrats again.

Nana said... [Reply to comment]

@juelee
hehe kak long pon rasa mcm nk berjinak2 mcm mz

Nana said... [Reply to comment]

@fieda
tq...

Nana said... [Reply to comment]

@Cute Mum
hehe uyun klw g giant sure melambak borang contest pernah je amek tapi xpenah isi pon ahhaaa

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
tq

Nana said... [Reply to comment]

@eB ezrin

tq,.

Nana said... [Reply to comment]

@Syima Emi
berita gumbira kena apdate cepat heheee

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
tq..tu la rezeki btol la

Nana said... [Reply to comment]

@~diAhOntHeblOg~
hehe tau xpe
ko kan dah melekat badi aku hahaa

Nana said... [Reply to comment]

@AyuArjuna BiGoshh
hahah
tak pon suh je saya sebutkan menang sure menang heheee

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
alhamdulillah rejeki beb

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
hehe tq kak..

Nana said... [Reply to comment]

@azlin mrs'Hairil

tq..insyallah mmg makin semangat skang ni

Nana said... [Reply to comment]

@azura samsuddin

tq...

Nana said... [Reply to comment]

@Sidratul Muntaha
aku join pon lepas tgk ko join hehe
tq beb

tiefazatie said... [Reply to comment]

tahniah sis!best tue menang..hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...