MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Sunday, November 20, 2011

menang RM500 @ contest dumex mamil gold

alhamdulillah..rezeki..menang cash RM500 dari a solid fondation contest, dumex mamil gold.ari rabu lepas balik keje dalam kul 5.30 petang tu dapat call dari dumex..dia cakap puan fauzana, tahniah kerana anda berjaya memenangi RM500 kerana anda merupakan pemenang mingguan..

wah!!! rasa nak terkenceng weh..dapat panggilan mcm ni..bedebar2 kalah orang nak mnikah haha..syukur alhamdulillah...rezeki allah nak bagi kan...tapi orang dumex tu kata lagi kalau dah menang mingguan ni aku dah tak layak untuk menang hadiah utama or hadiah bulanan...xpela..menang hadiah mingguan ni pon dah syukur alhamdulillah....

staff dumex tu kata kena buka buku yippie-i account untuk damia sebab duit kemenangan tu akan dimasukan terus dalam acc damia nanti..ok la..ari khamis tu sebelum gerak g cameron g bank dulu wat acc yippie-i damia..pastu singgah opis deah suh dia tlg emailkan kat dumex..sebab aku dah nak g oliday celah bedah mana plak aku nak scan & email buku acc ni kan
so skang sah settle...tunggu duit masyukkkk je..weee sukanya
 kepada sape2 yang nak mencuba naseb sila la terjah website DUMEX untuk dload dianye contest form

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

10 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

wah rezeki damia rm 500 best2

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

rezki, rezki...
congrats damia! :)

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

tahniah nana :)

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

tahniah, suzz memnag RM5k nana menang RM500 best tu

mama rifQy said... [Reply to comment]

wahh..nana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jelessssss

watyz said... [Reply to comment]

tahniah!!! akhirnye menang jugak cash kan... :)

amiey lee said... [Reply to comment]

wahhh rezeki damia.... ada tambahan simpanan dia seronokkk nyeeee

azura samsuddin said... [Reply to comment]

tahnoiah nana, alhamdulillah rezeki nana sekeluarga ;)

Cute Mum said... [Reply to comment]

tahniah nana..
nie yang bulan berapa punya?

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats nana! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...