MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, November 14, 2011

menikmati keindahan alam

lepas je balik dari majlis akad nikah alang, ktorg pon balik la umah..tetiba amrul kata nak ikut jalan dalam lalu kat empangan semenyih, ok la..dah lama juga xlalu sana..on the way tu kan sunyi je kete ktorg satu je kat tengah jalan..takut plak aku walaupon siang2 kan...doa2 je..xde orang jahat tahan kete ke hapa hehe..aku mmg suka fikir menda2 gitu klw lalu kat jalan2 sunyi ni..xlama tu kat depan nengok ada lori 4,5bijik..rupa2nya ada orang tengah shooting,usha juga dari dalam kete nengok ada hans isaac berlakon kat tepi jalan tu, xsempat plak nak amek gambau pasal amrul bawa kete laju

dah sound amrul dah..nak suh dia benti kt empangan tu nak amek gambau..tak kira la masa tu matahari tengah terpacak atas mata kul 12 masa benti amek2 gambar ni...xleh tunggu lama pon amek dalam 10-15 keping gambar je pastu ktorg blah....

masa dah lalu ikut simpang nak naik ke hulu langat tu amrul lagi skali nak try ikut jalan shortcut ke pekan batu 18, xpernah ktorg lalu pon sebelum ni, mmg sunyi aku rasa klw aku g ngan kwn2 pompuan mmg idok ler aku nak lalu situ...pastu ada plak simpang ke kuala klawang tempat along spoon kena bunuh tu, nengok jalan dia sunyi bengkang bengkok menyeramkan..patut la orang bole campak dia dalam gaung kat situ..mmg kawasan tu sunyi pon

sanggup tu panas2 terik benti nk amek gambar hehe
 pestime ada baju polka dot..sehari sebelum alang nikah ni aku bli kat carefour,sekali pandang dah berkenan tros rembat
apesal la mia g tarik kain mama tu
merenung masa depan..
ada masa air kat empangan ni kaler coklat..time ni lawa plak air dia kale ijau
 deah beznye klw kita dapat PS kat sini..tapi xberani la aku kena ada orang lelaki
 alamak gediknye pose hehe..rambut dah serabai time ni panasss

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

30 ribu orang memberikan idea bernas:

ZYASH said... [Reply to comment]

Cantik la baju dot2...Teringin, tapi nak beli tak tercapai2....huhuhu

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

memang cantik scenenya :)

eB ezrin said... [Reply to comment]

mmg cantek, mendamaikan :)

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

wahhh..best..bile nak p..kena tgu amrul ade..ekeke

mummy_ayu said... [Reply to comment]

pernah gak lalu sekali area empangan nie...memang cantik..tenang je..
nad baju kurung polka dot..memang berkenan, tapi tak terbeli2 lagi...emmm..

syanasaid said... [Reply to comment]

lawa baju ko

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

mmg trend skrg kan baju polka dot gini...

[-suziey-] said... [Reply to comment]

suka plak aku baju polkadot ko tuh..hiksssss..
damia suka btl posing sambil tarik kain ko ek..

shark said... [Reply to comment]

cantik sungguh pemandangan :)

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

damia dh ratu posing..selalu tgk mama n the geng..hihi

lia said... [Reply to comment]

suka tgk damia posing.... mmg wallaaaa....

Aziela said... [Reply to comment]

sesuai jer nana pakai baju polka dot. Gambar sgt cantik..boleh guna utk masuk apa2 contest nie..

ieda said... [Reply to comment]

aloor sweet lah dik
bertambah permandangan yg cantik tuu

Cik Bambam said... [Reply to comment]

jalan nak gi sg tekala tuh ker kak?

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah..comel2..bj tue comel la sis..gambo semua pun cantik nie..hee

Nana said... [Reply to comment]

@ZYASH
haah sama la kita
dah lama dok usha nak bli
baru ni jumpe yg lawa tros rembat

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan

btol..damai je rasa benti sini

Nana said... [Reply to comment]

@eB ezrin
ahh sgt2 mendamaikan

Nana said... [Reply to comment]

@~diAhOntHeblOg~
hehe tunggu la
klw dia rajin nk ikot heee

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
ahh mmg lawa tmpt ni tp sunyi skit
sama la kita
dah lama berkenan baju dot2 ni
baru kesempatan bli

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid
hehe tq..

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
orang dah lama ada
saya baru nk bli heee

Nana said... [Reply to comment]

@[-suziey-]
hehe tu la pasal
ngape hal ntah
asal amek gmbr nak tarik2 kain aku

Nana said... [Reply to comment]

@shark
ahh mmg lawa..
hijau je

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA
haha mana tumpah kuah klw tak ke nasi kan
tp mama dia pon xde la over2 pon posing hehee

Nana said... [Reply to comment]

@lia
hahah
tak ajar pon
dia pandai2 dia sendiri je

Nana said... [Reply to comment]

@Aziela
wahhaha..dah lama xjoin contest
bole la..kot ada contest yg sesuai bole la join hehee

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
saya klw lalu sini mmg saya singgah

Nana said... [Reply to comment]

@Cik Bambam
ahh btol2

Nana said... [Reply to comment]

@tiefazatie

mmg lawa tmpt ni
aman je rasa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...