MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, November 4, 2011

menonton anugerah skrin bersama uncle bob

minggu lepas baru je bli uncle bob bawa bekal tengok wayang kat wangsa walk..minggu ni plak sebab ada anugerah skrin kejap lagi kan..xbez plak klw tengok tv xkunyah2 hehe...(gile kunyah2 makan ayam, klw makan kacang tu ye gak kunyah2 ni dah xde kunyah dah ni)

mmg klw g pasar malam tewas aku dalam pelukan uncle bob ni...xmampu nak nengok je..mesti nak beli..adeh..xleh amalkan selalu ni..kolestrol heheh...rege sepastik RM5.50 bese aku yg yg spicy nye suh acik tu letak dia nye pepper banyak2 bior sampai bersin kuar air idong haha..


anuggerah skrin dah start cam hambar je cik bulu mata plesu tu ngacara..cam xkena je..nape la tak letak seripah shahirah?lg bez

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

mummy_ayu said... [Reply to comment]

Ian suka nie.pantang jumpa nak ajer ayam uncle bob nie..tak best la anugerah mlm nie..

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

uncle bob ni katenye tanpa kulittt,okle tuuu,hahaha,aku pon suke gak uncle bob nih, ASK mlm ni tahape2tah

Iela Fazielah said... [Reply to comment]

jiran dpn rumh ila niaga uncle bob ni... smapi naik ketagih beli.. tp mmg xleh mkn bebanyak..sagt2 berminyak

azura samsuddin said... [Reply to comment]

mmg betul hambar kan nana, audience pun tepuk x tepuk jerk, sian gak kdg2 fikir hehehe sian kat org yg mengacara n yg amik award lah ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...