MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, November 8, 2011

menu raya haji

gambo raya tahun ni mmg xde hee..aku malas nak bergambo...ada la kot 2,3 keping gambo tak semenggah nanti la aku tepek...wat entry pemanas untuk pagi ni, menu2 hari raya haji ahad lepas bukan aku masak pon..aku buat puding laici tu je...nasi tomato mak aku masak & carrot cake plak kakak aku buat, thn ni aku malas plak nk wat kek coklat sebab kakak aku raya KL kan..dia yg rajin nak wat carrot cake, malas nak buat banyak2 jenis kek

mak aku kata dah jemu nak makan rendang...so raya haji tahun ni mmg xde rendang lah..tapi klw ikutkan raya haji last year pon xbuat rendang juga...bese gitu raya haji sure mak aku masak menu lain, nasi dagang ke, nasi tomato ke jemu katanya makan rendang..

korang mesti meriah kan menu raya?
nasi tomato bersama eksesori, kuah kari lupe lak nk amek
 puding laici wat 3 bekas sehari je settle piranha btol adik2 aku ni
 carrot cake masyallah sedappp gile xde buat dia nye topping pon dah bole celen SR nye carrot cake nanti aku minta resepi kat kakak aku.
 tapai pulut, aku mmg xmakan la...


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

35 ribu orang memberikan idea bernas:

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

wah sedapnya, nantikan entry kita pasal menu plak ek...yummy2

Cik Ecah said... [Reply to comment]

woooo meriahh raya heheee

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

wooo.menu best jugak di pagi raya

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

alamak...sedapnyer tengok menu ni...

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

dah kaur dah..
ahah..
aku punya kejap lagi yer...

watyz said... [Reply to comment]

wah...meriah nye...sedap2 lak tu...

~ana~ said... [Reply to comment]

carrot cake tu, even xde topping tp masih nmpak sedap..nyum..nyum..resepi please..:)

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

me tak beraya pun :p pegi mkn kat kedai ajer masa raya :p

- dieyana - said... [Reply to comment]

sedapnye, menu raya nana, kami makan bihun goreng je pagi raya..dan semperit nana tu....ehheh tq nana, semperit awak sedap! tapi diana lebih suka yang original....^__^

- dieyana - said... [Reply to comment]
This comment has been removed by the author.
Myra Jay said... [Reply to comment]

Kami raya aji buat steamboat..hheee


tgk puding laicu tu terus rasa nak makan...:")

amiey lee said... [Reply to comment]

huhu tapai-- aku sukaaaaaa

syanasaid said... [Reply to comment]

meriahnye menu ko
aku sate jek

tapai tu feveret aku
lagi2 kalo ade eskem vanila

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

uishhhhh nana, menyelerakan sggh.. :)

mummy_ayu said... [Reply to comment]

tapai pulut..cedap tu..kenapa Nanan tak makan? tak suka..?

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said... [Reply to comment]

tu dia menu raja aji dah kuar sedapnyeee!!!...

ZYASH said... [Reply to comment]

Time raya lah kita dapat mkn yg best2kan...huhu. Kenyang perut, hati senang

Qhaifa Nur said... [Reply to comment]

banyak juga juadah raya...
sedap2 semuanya...

Nana said... [Reply to comment]

@♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥
mak masak mmg sedap
sendiri masak lom tentu lg sedap ke x ahahaa

Nana said... [Reply to comment]

@Cik Ecah
xla meriah mcm raya puasa..
sebab sejenis je menu nye
klw raya pose
lodeh, kuah kacang, rendang seme

Nana said... [Reply to comment]

@cik Jue Aka Ibu Farisyah
hehee
mak masak...
mmg bez je hik2

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
tp kan kita lg suke rendang tau

Nana said... [Reply to comment]

@Sidratul Muntaha
heheh silakan tayang

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
aku wat puding je keje senang hahaa

Nana said... [Reply to comment]

@~ana~
tau xpe
sgt moist kek dia
nanti aku minta kat kakak aku ek..
mmg sedap wei

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
ala cian nye mz
buka la tu kedai makan ek

Nana said... [Reply to comment]

@- dieyana -
hehe sama la kita
saya lg suke yg putih
rasa original kan xde bau2

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
wah lain dr yg lain tu..

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
aku tapai ubi je makan tu pon xbape sgt

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid
hehe adeh
aku mmg xmakan tapai sejak dari azali
manis sgt xleh

Nana said... [Reply to comment]

@Salina@IbuAqil
hehe air tangan mak sokmo menyelerakan tol x?

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
ahh xsuke pulut
nak2 tapai ni terlalu manis
perit tekak

Nana said... [Reply to comment]

@Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿
hehe
sejenis je wat menunye
xrajin nk masak2

Nana said... [Reply to comment]

@ZYASH
tu la pasal
perut dr pg smpai malam penuh heee

Nana said... [Reply to comment]

@Qhaifa Nur
yg banyak nye pencuci mulut je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...