MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, November 23, 2011

nak balik kabus teball

pegi hujan, balik pun hujan balik lagi dasyat kabus tebal yang amat adehhh gerun..gerun bawa slow lagi sambil doa2..nasib baik xlama kabus tu..kejap je dah hilang..cuak btol la datang cameron hujung2 tahun ni dah la mmg tmpt tadahan hujan musim2 hujan plak tu hujung2 tahun lenkali xmo la g hujung tahun..

masa on the way nk turun tu amrul kata nak amek gmbr nak gunung2 yg berkabus tu..mula2 dia suh aku turun, tp aku takut plak ada kete banyak..tapi dah dia offer nk amek gambar kan haha..aku tunggu sampai kete xde pastu cepat2 lintas jalan sejuk gile time ni..ngan kabus tebal baru lepas ujan lak tu..

serius la..mmg lawa pemandangan masa nak turun ni..gunung ganang kena selaput ngan kabus sejuk je rasa..masa on the way nak turun ni la..amrul tetiba kasi idea gile...yang balik kl ni kita g pd nak??astaga...hahaha penat dari cameron pon xilang lagi dia dah ajak g pd..aku ikut je la..dah orang nk bawa kan??ok tu je la..cite2 kat cameron kang sambung plak cite pd..adeh berjalan saje!

tebal giler kabus...
 cantik kan?kete time turun xbanyak pon
 mesti org ingt aku gile hahaha...wat apa tengah2 jalan ni
 selamba je lintas lenggang2 kangkong xde kete kan
  ini la org yg selalu melayan kerenah bini dia yg suke bergambo tu hehee
ok dah abes cite cameron...next sambung cite PD plak

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

19 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

dah macam artis ngah buat shooting,.,..kkikikikiki

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

oklah amrul sporting...
klu somi akak nih malu sket...
hampeh jerk... huhuhu

mummy_ayu said... [Reply to comment]

best nya AMrul..sporting giler..kalu hubby ayu nie..tgk mood dia dulu..

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

eiiiiii tatotnyer!!!

mama tisya said... [Reply to comment]

hah bgs amrul siap soh stop tgh jln raya nk snap gmbr...tp bahaya gk tu...hehehe

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

10Q nana memang best cerita cameron kamu..dari awal sampai akhir kak jue baca..hahaha ini membuatkan lagi berkobar2 nak pi sana....

PUANSTOBERI said... [Reply to comment]

rasa sejuk je tgk. hihi..

amiey lee said... [Reply to comment]

amboii jalan sakan

zh-ena said... [Reply to comment]

tapi mmg cantik la gamber tgh jln tu

abah khalisha said... [Reply to comment]

skrg kt sn kurang sejuk dah kan..

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
artis utk blog sendiri hehee

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
hahah dia suke la amek gmbr kita
tp klw org nk amek gmbr dia
dia xbape mnt

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
hehe tu dia yg offer tu nk amek gmbr tp jalan siap suh benti

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
tu pasal xbawa damia hee
tp xbahaya sebab kete xde pon time tu

Nana said... [Reply to comment]

@cik Jue Aka Ibu Farisyah
wah..nanti wat bookmark en3 tu hehe
senang nak refer

Nana said... [Reply to comment]

@PUANSTOBERI
sejuk sebab dlm opis kan hehe

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
ehehe bila lg nk jalan
klw x time amrul cuti

Nana said... [Reply to comment]

@zh-ena
sejuk gile time ni

Nana said... [Reply to comment]

@abah khalisha
siang kurang la
tp klw pas ujan sejuk juga
mlm mmg xleh kata apa..beku

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...