MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, November 15, 2011

nana's & falsya's advance birthday party


ari sabtu lepas, ktorg plan nak buat seprise birthday party untuk nana & falsya, ekceli falsya nye beday 17/11 tapi memandangka tarikh tu kemungkinan besar aku akan g cameron,plak tu falsya pon dah start bz ngan persiapan kawen dia..so ktorg decide wat awal la..sekali ngan bedya nana 9/12 haha..lambat lg pon beday si nana..tapi tu ler..kawan kita tu kesihatan dia skang pon agak tidak memberangsangkan..lepas doktor sahkan dia ada thyroid, takut lepas ni dia bizi nak g spital kan ktorg curi2 masa yg ada


si nana tak tau ktorg nak clebrate dia nye beday sekali ehe...dia tau kitorg nak celebrate beday falsya je..

tu pasal la..deah datang sorok kek kat umah aku..lawak btol..kelam kabut nak kasi seprise...yang tau agenda sebenar aku, ira & deah je..si nana & falsya merupakan mangsa utk diseprisekan

mcm bese la..mmg havoc umah deah ktorg kasi bikin hehe...aku klw tka nyaris2 tak bole join diorang sebab MIL kata nak datang umah...bila fikir mesti dia dah plan mcm2 tu aku pegi juga tinggal amrul kat umah..tu pon aku makan cecepat amek gambar cecepat sebab nak cepat balik.

kad jemputan

deah dah ready ngan kek
 nyanyi lagu beday utk pasha tekejut kawan tu nengok ada kek
 bukan nyanyi utk pasha je..si nana pon sama
 ha apa lagi tekejut la budak tu...org nak celebrate beday dia juga hehehe
 lawak lak tgk mia dok sengeh2 tepi tu hehe

 tu dia moncong mulut tiup lilin
 upacara memotong kek...


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

16 ribu orang memberikan idea bernas:

eB ezrin said... [Reply to comment]

hepi besday dari kami :)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

waahh mmmg terbaeekk tu..

notti netti said... [Reply to comment]

hahahahhaaa.........

mummy_ayu said... [Reply to comment]

best..happy buzzday!!!

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

woii..abis gambo dapur buruk aku pon masukkk

juelee said... [Reply to comment]

cantek kad besday tu...

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

meriahhhhhhhhhhhhh dik non....suke hakak

watyz said... [Reply to comment]

hepi besday... sronok ade seprais2 ni...

Nana said... [Reply to comment]

@eB ezrin

tq eb...

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
haha apa yg terbaek nye su

Nana said... [Reply to comment]

@notti netti
alamak ko gelak nape net hahaa

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
hehe tq,,

Nana said... [Reply to comment]

@~diAhOntHeblOg~
hahah biar la..mana ada burok pon
bontot kuali je yg burok heee

Nana said... [Reply to comment]

@juelee
deah la nye keje tu

Nana said... [Reply to comment]

@AyuArjuna BiGoshh
hehe kami berlima je
meriah nye mcm 50 org

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
hehe tau xpe
mgm sonok kena seprise & diseprisekan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...