MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, November 17, 2011

on the way..

hai korang...arini kita cuti...nak g oliday ngan abang sarjan yang dah makin kurus tu haha..ye la aritu kita janji ngan dia..nak kasi dia adiah beday bawa g jenjalan g cameron memandangkan kita ada dapat voucher free menginap kat equatorial hotel aritu...

belum apa2 abang jan dah pau kita..nak sandwich terbaek dalam malaysia kat boh tea center sungei palas tu, tapi mmg btol pon sandwich dia terbaekk lah..maybe sebab dia nye sayur presh kot kan?

doakan perjalanan kami selamat pegi & selamat balik..amin2 nanti kita beli ole2 untuk korang ye..sesambil tu tolong jangan lupe vote kita kat safi tu ye..


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

16 ribu orang memberikan idea bernas:

Falsya said... [Reply to comment]

bestnye nak gie holiday..jeles mak..;)

lia said... [Reply to comment]

Dating dgn abg jan kat tempat cejuk... Meowwwwwww ha3...

amiey lee said... [Reply to comment]

auuummmm bestttttt.........semoga perjalanan pergi balik selamat...aminnnn

atty's said... [Reply to comment]

happy holiday nana

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

happy holiday nana :)
boleh buat baby gak hahaha damia pun dh boleh jd kak ling tu :)

syanasaid said... [Reply to comment]

hepi holiday
hati2 di jalan raya ok

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

ok x di lupa vote tu..take care

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

wahhh bestnya berholiday n berhoneymoon kat sana...have a nice journey

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

amin..
semoga selamat pergi dan balik.
aku nak fm!
ahahah

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

selamat bercuti..

fazilzura said... [Reply to comment]

wah2 syiok nye... next week kite nye turn plak pi sanun ..

mummy_ayu said... [Reply to comment]

happy holiday...wah..best tu gie holiday kat cameron...sejuksssss..
emmmm...semoga selamat pegi & selamat balik..amin.

KSWSK said... [Reply to comment]

musim ujan2 g tpt sejuk2...grrrrr...hahahhaha

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

ewahhhh nana... deting dgn abg jan jer ker???
dahla musim ujan nih... ekekekek...
damia bwk tak???

Afne said... [Reply to comment]

beli fm byk2 tau hehe

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

Wewet!!!! Nek cameroon erk?!! Hi3!! Hati2 ye dear.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...