MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, November 3, 2011

opah semperit - versi doorgift

skang opah semperit dah ada produk baru...doorgift yang lain dari lain, xpernah ada lagi kan orang kasik semperit kale2 gini..ha..kepada mereka2 yang nak kawen ke, nak wat beday anak ke, wat cukur jambul ke..korang bole la oder opah semperit ni, tapi ni bukan aku yg jual yea..aku jual dalam botol je..kalau nak bli kena deal ngan kak maria

buat masa skang ni harga blom tau lagi berapa sekotak, sebab projek ni belum berjalan lagi, kak maria saje nk test market dulu wat permulaan ni, wat untuk doorgift untuk adik deah yg nak bertunang raya haji nanti.untuk keterangan lanjut pasal doorgift ni nanti aku akan war2kan kemudian.

syuhadah nye tema tunang pink so semperit pon kale pink+putih
ni plak contoh kaler ijau warna kegemaran si nana..dia kan pantang nampak kaler ijo

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

15 ribu orang memberikan idea bernas:

azlin mrs'Hairil said... [Reply to comment]

cantik la nana door gift nie...lepas nie sure hot market :D

mama tisya said... [Reply to comment]

mmg tk pernh lg tgk doorgift semperit..cun2

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

nana, dh tau price, update cepat ek..
nak survey gak utk adik..
kenduri kawen dia bulan 2 thn dpn..tp nak survey dr skrg ;)
tq!

nurayunni said... [Reply to comment]

cantik..nak tahu cmne nk order?bgthu ye..:)

mummy_ayu said... [Reply to comment]

cute...pernah gak terpikir...

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

cantik..nanti tolong a=update price ye..kalau ok nak buat doorgift adik kawin nanti

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

cantek....klu dapat sayang lak nak makan....

p/s: nana tak tahu bila nak turun gombak huhu

AdanyaKauUntukku said... [Reply to comment]

akak punp ernah buat doorgift kuih semperit...


tapi awak punya lagi lawolah Nana

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

comelnya wat doorgift semperit ni..

KSWSK said... [Reply to comment]

bagus...bagus..dah makin maju...

Lina said... [Reply to comment]

menarik jg dibuat doorgift coz berwarna-warni kan

syanasaid said... [Reply to comment]

santek!!!
lapar plak tgk semperit ko
nnt kalo aku pegi area sana aku oder ye

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

serius!!! sangat cantik!!

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah..mmg unik la..hee

azura samsuddin said... [Reply to comment]

mmg lain dr yg lain bagus betul org yg terfikir cmtu, kretip sungguh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...