MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, November 9, 2011

pakwe damia

 aritu kan...masa tengah2 baring nak ido tetiba damia cakap

mama..mia nak kawen dengan cukuran (syukran)
hah??nak kawen??amboi gatalnye...pandai2 je tau ke kawen tu apa???
tau la..mcm mama & daddy tu...
hahhaa...adoila anak aku...baru 3 tahun 7 bulan dia bole cakap isu kawen??

ni la boypren damia yg dia suke sangat tu..sikit2 cukuran (syukran) sebut nama orang tu tak btol ada hati nak kawen hahaha.....budak ni rajin layan damia men basikal petang2 almaklum la umah mak aku tu kan ketandusan budak2 kecik..jadi damia kawan ngan budak2 beso je la..
 aritu lagi lawak...dia amek gambo kawen aku dalam wallet pastu dia bawa kat aku dia tanya

eh mama! kenapa tak bawa mia masa mama kawen???
aku jawabla..
mia mana ada lagi..mia dalam perut..
ala..kenapa mama letak mia dalam perut?
hahaha..aku xleh nak jawab dah..tak tahan nak gelak..
kenapa mama tak bawa mia??mia nak gula2 (kan bese g orang kawen dapat gula2 haha..)
damia..damia...
wateber la mia...

tunggu la lagi 20 tahun nak kawen, kawen la ngan cukuran tu...

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

15 ribu orang memberikan idea bernas:

AYuNG said... [Reply to comment]

ewahhhh, haha....comel jer..:)

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

kecik2 dah pandai ye....

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

gedik tau..siap nk kawen ngn aku gak..wahahahahah

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

gedik tau..siap nk kawen ngn aku gak..wahahahahah

iduraz said... [Reply to comment]

hehehee...comeii jer bunyik nyer..

mama tisya said... [Reply to comment]

lawak damia..cukuran ye nama boifen..hehehe

mummy_ayu said... [Reply to comment]

amboi..dah pandai dah..he he he

Cute Mum said... [Reply to comment]

huhuhu..kira damia kawin sama umur ngan mama die lah yer.. cukuran pon hensome apa.. hihi..

azura samsuddin said... [Reply to comment]

alolo pandainye die nak kawen yer, nana dah ready ke dpt menantu hikhikhik

Lily@MamaZaraZareef said... [Reply to comment]

amboi2x damia..dh pndai nk kawen2 ek..mama die pon restu jek kawen ngan cukuran tuh yek..agagagaga

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

damia ober tau..hehe

-fieda- said... [Reply to comment]

hahaha..kelakar la damia ni...aisey..mcm ni cepatlah nana bermenantu..hihi

watyz said... [Reply to comment]

hahahaha...amboi kemain nak kawin yer...

shera haifa said... [Reply to comment]

cerdik, pandai damia nie yaa.. soalan dye buatkan sis tak terjawab..hehe

Myra Jay said... [Reply to comment]

Hehee, wahh dah ada boypren damia nieh :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...