MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, November 24, 2011

PD - percutian mengejut

haih..dari gunung ke laut..hahah..ni la dia percutian paling gile...amrul la..tengah on the way dari cameron nak blk kl dia bole ajak g PD plak...ari jumaat tu ktorg singgah KL amek baju pastu msg deah ajak dia sekali g pd..deah pon kata dia xde wat apa follow je la ktorg...aku ajak juga si nana & falsya tp memasing xfree so angkut deah sorang je la

oleh sebab kami sampai pd pon dah kul 10 malam so ktorg tumpang bermalam umah kawan amrul je la dekat kem depan regency hotel, mula2 amrul nak suh deah cari apartment 2 bilik tapi bilik ngenangkan ktorg sampai pon dah kul 10 malam mcm rugi plak nak check in kan..kawan amrul tu pon ada 2 bilik kosong umah dia..so ktorg tumpang je la..nak bermalam je pon..esok pagi2 dah kuar g mandi laut

soping pelampung mia..pastu dia nak bli plak alatan ngorek2 pasir tu
welcome tu pantai teluk kemang
alamak terkangkang2 damia lompat hehee
seb baik ada deah makanye banyak la gambar ber3
cik mia ngan kelampung pinjam hehee
mak pak budak yg mcm budak2 hahaa
mak pak yg lebih main pasir..almaklum la dulu2 xmerasa bapak bwa g pantai2 ni aku la..amrul dah bese
istana pasir mia


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

38 ribu orang memberikan idea bernas:

Ena said... [Reply to comment]

kami pun ingta nak ke sana lg cuti ni.. tp ntah la.. kot tinggal anagan2 jekk..

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

wah bestnya jalan2 sakan tu, kita baru planning nak pi PD minggu ni, sebab minggu lepas balqis demam kan..

mama rifQy said... [Reply to comment]

wah..jalan2 sakan ni nana!!! mestilah sgt best kan??

abah khalisha said... [Reply to comment]

wah buat istana pasir tu..sonok tu

mummy_ayu said... [Reply to comment]

best tu...lama tak gie PD...

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

best3...mia best dapat mak pak yang pon dah macam budak2 main pasir...terbaeekkk

amiey lee said... [Reply to comment]

wahhh besttt nye..aku bila la dpt g mandi laut nih huhuhu

ieda said... [Reply to comment]

syoknya dikk bercuti mcm nie .. nak2 cuti sek nie kan .. sure ramai org :)

suke pic mak pak main pasir .. ekekek akak x pernah buat mcm tuu .. syok jugak :)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said... [Reply to comment]

best la nko nana..
asik bercuti aje.. =)

Mrs. Lady's Stylo said... [Reply to comment]

Salam buat semua stylo ladies di sini (:

Blog yang sgt sesuai buat PENCINTA HANDBAGS! Banyak handbags menarik dan tips berguna.

Lawati kami di http://mrsladysstylo.blogspot.com/

TQVM (:

SyaNa said... [Reply to comment]

mmg sakan wei
tu yg aku konpius tgk gambar kt FB
ttibe ade muka deah
hehee

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

syoknya heheh

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

dah lama tak mandi manda n main pasir camni

fazilzura said... [Reply to comment]

amboi2, jauh tui perjalanan ..
weols ni pun lepas pu CH entah serong ke mana plak lepas ni

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

sakan yer bercuti....
dah lama jgk tak bwk anak2 main pantai...

eB ezrin said... [Reply to comment]

i lioke :)

~ana~ said... [Reply to comment]

wah sakan bercuti...suka.....:)

leeya said... [Reply to comment]

wow..best gilaks la kak.. cuti kaw2 punye..:)

leeya said... [Reply to comment]

wow..best gilaks la kak.. cuti kaw2 punye..:)

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

sakan bercuti..dari gunung ke laut...

Nana said... [Reply to comment]

@Ena
hehe nape kak
cuti skolah ni sure penuh pd

Nana said... [Reply to comment]

@♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥
owh yeke
ktorg ni klw g pd
jarang plan2
selalu terjah je

Nana said... [Reply to comment]

@mama rifQy

hehe bez la..sebab lama xjumpe amrul kan sekali jumpe merayau puas2

Nana said... [Reply to comment]

@abah khalisha
bapak budak yg buat nye eeheee

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
yeke lama
mcm br je tgk en3 korang g pd

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
haha dlu kecik2 xmerasa menda2 ni

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
aku bukan mandi pon malas hee
saje lepak2 je

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
klw cuti sek mmg pack skit la pd ni
hehee
tu la mak pak kecik2 xde peluang cuti2 mcm ni

Nana said... [Reply to comment]

@♥Leily|Ummi Alya Husna♥
kebetulan amrul cuti lama
tak tau nk wat apa
spesis mcm kita ni lily jrg jumpe suami
ni la antara aktiviti yg bole spent time ngan dia kan..oliday

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa
ktorg singgah kl amek baju pastu amek deah

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan

mmg gile nye lst mnt ni heheee

Nana said... [Reply to comment]

@fazilzura
hehhe sementara amrul cuti aritu
sayang plak cuti klw xg mana2

Nana said... [Reply to comment]

@~ana~
bkn selalu amrul amek cuti lama2
so dari dok umah baik g merayau

Nana said... [Reply to comment]

@leeya
hehe balas dendam sbulan xjumpe kan

Nana said... [Reply to comment]

@cik Jue Aka Ibu Farisyah
hahah tu la amrul
suka wat menda gile

Ardini Humaira said... [Reply to comment]

syioknye p PD... dni nak p pantai tapi sini ujan lebat sobsss

mama tisya said... [Reply to comment]

lawak gmbr damia melompat..hehehe..ada diah leh la tlg snap gmbr ye

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

cantik kaki aku,,hahahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...