MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, November 2, 2011

posing tak berapa nak maut dengan cik epal

malam tadi aku g mbo subang tengok cite shark night yg menang kt cinemaonline tu, sampai je kt mbo tengok ada pelakon cite alamak toyol, rupanya ada preview screening cite tu, rata2 tetamu yg dijemput seme blogger2...

dari jauh tu nampak la jiran sebelah yg menang preview pass cite alamak toyol ni, tetiba tengah borak2 ternampak sorang gadis yg sgt familiar dalam arena blog ni, aku tanya anne, eh tu cik epal kan?eh..nak g tegur dia lah..hik2...mcm jumpe siti nurhaliza je..teruja jumpe org pemes ni...aku bese masuk blog cik epal tp xpernah tinggal jejak..sebab haku segan...hahah...bole?ye la.sape la aku ni kan..blogger ikan bilis je, tak mcm cik epal dah tahap jerung hehe...sangat beza mcm langit & bumi

bila dah borak2 ngan cik epal..alahai..low profile sungguh budaknye..elok di buat menantu hehe...dia kata tak sangka ek, mak orang pon baca blog dia...cik epal, fyi kan, bukan takat mak orang, datok orang, nenek orang, laki orang seme pon baca blog awak hehe...dah borak2 mcm kenal lapanblas tahun, kitaorang pon amek la gambo sesama...ye la kan..nak amek gambo ngan siti nurhalijah ntah bile zaman bole dapat, ni dapat amek gambo ngan cik epal pon dha peeling mcm amek gambo ngan siti nurhalijah hik2....

cik epal, saya tak perlu doakan awak kurus sebab awak memang kurus pon! hehe..
hagak2 bila la aku leh jadik pemes & kayo mcm cik epal ek?hehe amek berkat sket....

 bersama jiran seblah memeriahkan lg posing bersama cik epal
rugi aku tak bawa kamera...klw tak bole jadi mcm reporter tak bertauliah ramai je artis yg ada malam tu..ni pon tumpang kamera anne, nampak gayanye kamera aku tu ada ciri2 nak kena salut ngan habuk haha..lately rasa mcm malas nk angkut sebab londeh bahu!

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

35 ribu orang memberikan idea bernas:

Gieyana said... [Reply to comment]

wehh..hang dh mls angkut ka? Pakai lense 50mm dh ar w..x ar berat sgt..huhu

cfm meriah kan bila dpt jumpa blogger2 nie..

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

WAHHH GLAMER PASNI BERGAMBAR NGAN BLOGGER FEMES KAN...

mama tisya said... [Reply to comment]

cik epal femes mcm siti nurhalijah..hehehe..kita aritu tgk shark night jumpa cik epal tp tk sempat bergmbr...ler rugi tk bw camera cz byk artis,,,hehehe

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

lepas ni ko lak yang glamer...huhuhu....segan ahhh

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

weee..dpt jmpa blogger femes..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said... [Reply to comment]

pernah gak msk blog cik epal ni,
tp cam ko la.. segan nk tinggal jejak.. hehehhe...

syanasaid said... [Reply to comment]

nk kena rotan biar dslr berhabuk

SoLy SoLicious said... [Reply to comment]

untunglah jumpe retis..heee

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah jumpa cik epal..blogger femes tu..harus la snap2...
ye la..camera ko memang berat...

~ana~ said... [Reply to comment]

kelassss ko nanaaaa....

heh3x...mesti best kan jumpa blogger femes...

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

mmg pemes kan cik epal nih...
akak pon pnah gak sggah blog dia tp tak tggal jejak pon... huhu...

yb best tuh nuffnang dia masyukkkk kan???? ribu riban....

amiey lee said... [Reply to comment]

hahahaha lawak le ko...alahai besttt tuhhh..cik epal memang glem..skali dpt duit nuff riban2

GoJeS said... [Reply to comment]

eh..sape la yg pkai baju hjau tu yea...dh same tema dgn toyol dh...hhahahha...coincident...
tuelaa...dh dpt agk dh, knpom dpt jmp blogger2 femes tp xsngke la plak kan dpt bertegur sape ngn CE...
kalau nana dh ikan bilis, kami ni...mmm...ikann...ikannn...baby fish...hihihih

KSWSK said... [Reply to comment]

wa punya camera mmg dah tersadai tu..hahahha

Myra Jay said... [Reply to comment]

Bestnyer jumpa cik epal..

Cik Bambam said... [Reply to comment]

aik kak.. beli kamera mahal2.. xkn selimut dalam almari kot..ehhehe

Nana said... [Reply to comment]

@Gieyana
xla..lagipon aku fikir nk tgk wayang je tu pasal malas nak angkut tu..
xtau plak ada event mig kt situ

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
tumpang glamer orang jek ehheee

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
tu la kita cite kt cik epal eryn amek gmbr dia ritu
dia kata
owh ada perasan org amek gmbr dia dari belakang heheee

Nana said... [Reply to comment]

@♥cikmOt♥
eh pesal plak aku yg glamer heheee

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA
hehe...xdapat jumpe tokti pon xpelah

Nana said... [Reply to comment]

@♥Leily|Ummi Alya Husna♥
haha tau xpe
aku baca je tp segan nk komen heheee

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid
hehhe xde la habuk sgt ari2 lap ekkekeee

Nana said... [Reply to comment]

@SoLy SoLicious
heheh retis yg ada xpemes mana pon

Nana said... [Reply to comment]

@~ana~
eh xde kelasnye lah heheh
numpang glamer bloger pemes je

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
tau xpe..
dah la muda lagi
comei, banyak duit.ish2 bez sungguh

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
masyukk cik epal..minta dia banje makan lah heheee

Nana said... [Reply to comment]

@GoJeS
lar ingtkan heroin cite toyol ni kekek
tu la pasal..kita ni blogger ikan bilis je..

Nana said... [Reply to comment]

@KSWSK
hehe klw kecik okla bawa mana
ni besar berat beg

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
heheh tu la..
bese tgk dlm blog je

Nana said... [Reply to comment]

@Cik Bambam
hehe malas nk bawa tgk wayang
sebab bkn bole amek gmbr dlm wayang pon..xtau plak ada function mcm ni

einz said... [Reply to comment]

tu die...kak nana pun omey jep dok sebelah cik epal~heeee...

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

cik epal senyum comel tmbh tang pp dia tu.. rasa nak cubit2.. ;)

cik EPAL said... [Reply to comment]

segan nya. tak sangka akak baca blog budak-budak cam kita nya blog. hahahsa

tiefazatie said... [Reply to comment]

ala..sis pun fames la..hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...