MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Saturday, November 5, 2011

raya haji : mcm xde rasa nak raya

ahad nak raya dah..tapi rasa mcm biasa je...xde pon nak excited nak beraya sebab amrul keje....adeh aku 5 tahun dah kawen ni, pernah sambut raya haji sama2 2 kali je kot sian kan?xpela..raya haji je pon...

mcm bese la..aku raya kt KL je..meriah juga sebab umah aku btol2 depan surau, ptg kang sampai la lembu, time ni lah damia nak bersuai kenal ngan lembu..stahun skali je jumpe lembu...paling bez raya haji dapat makan daging fresh...sedapnye goreng je..maniss..klw dtg kerajinan tu bole la bakar2 ke wat sate ke apa yg patut..

gambar last year dapat kepala lembu, ktorg wat sup hee..gile esktrem family aku ni....otak lembu pon masak sambal tp aku xmakan..gile lembik2 haha..rasa gak skit tp xleh telan
kepada kawan2 yg nk blk raya kat kampung tu hati2 di jalan raya yea...selamat hari raya aidiladha

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 ribu orang memberikan idea bernas:

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

mak ai selamba je damia pegang ek, tak takut pun dia

azura samsuddin said... [Reply to comment]

otak lembu masak sup belum penah makan lagi, kalo masak lemak cili padi mmg penah makan n mmg ada umphhhhh hehehe tu pun bos paksa makan sbb die oder sgt banyakkkkkk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...