MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, November 21, 2011

ronda2 tanah rata

lepas dah isi perut kat medan selera brinchang, ktorg g jenjalan area tanah rata saja nak mengabeskan masa..tanah rata ni xjauh pon dalam 15minit je dari brinchang, kalau korang tanya aku mana best stay antara brinchang ngan tanah rata?bagi aku, aku lagi suka stay kat brinchang sebab happening skit..nak2 kalau kita g time weken sebab weken kt brinchang tu ada pasar malam.pastu brinchang tu banyak kedai makan (makan je je keje aku kan hehe..)

lgpon ktorg saje nak sevey2 tempat2 makana menarik area tanah rata..amrul carik kedai western tp xjumpe pon..fastfood aku rasa ada 2 je kt sini klw brinchang ada kfc, tanah rata ada marrybrown.masa ronda2 tu nampak ada satu kawasan cepan majlis daerah cameron highlands ada mcm jual2..singgah la kejap..kat sini la damai start nak mcm2..nak sliper angry bird, nak belon, nak bantal angry bird segala macam la dia nak semenye...
 stoberi coklat! wajib bli klw dah smpai sni
 sebatang ni ada 4 bijik RM3
 hehe..xbole blah rumah hantu kak milah haha..senak2 aku gelak sakit perot
 alamak suka la gmbr ni..gelak buat2 sebenarnya haha..suke amek gmbr tgh ketawa gini
 
ok pastu jalan depan skit nk amek gmbr kat sini sunyi plak nak dekat2 kul 7 xde org ktorg je singgah kejap je
 kamera letak atas meja jadi la..ada gak gmbr ber3
 damia mcm bese bertindak mengikut arahan hehee


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

20 ribu orang memberikan idea bernas:

Falsya said... [Reply to comment]

gedik tau mia..kalo x..mesti aku ade dlm gambau ni..muahahah

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

aiseh..aku tergune account fasya komen..miahahaha

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

dapnyer stoberi cekelat tuh... heheh

Jasfyra said... [Reply to comment]

saya abru p cameron bln 9 aritu.xjumpa lak rumah hantu k.limah tu.kena repeat p lagi nih..hihi

amiey lee said... [Reply to comment]

nyum nyum nyummmm

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

al suke3..pic last N pic buat2 gelak je...terbaeekkk tu..

e.l.i.z.@ said... [Reply to comment]

larrrrrrrrr kt cameron ke hihiih igtkan kt mana la brinchang n tanah rata tu hihiih

syanasaid said... [Reply to comment]

cute la mia ni
wei rindu aku kt CH

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

pic last tu sgt comel!

Nana said... [Reply to comment]

@~diAhOntHeblOg~
hahah tu la pasal jarang si pasha komen tekezut gak hehee

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
feeling ala2 tokti hahaa

Nana said... [Reply to comment]

@Jasfyra
hehe umah antu ni sekejap je kot
mcm ada karnival apa ntah kat situ

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
ko suke ke
aku makan 2 ketol je

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
hahah gelak2 buat mmg palsu heheeee

Nana said... [Reply to comment]

@e.l.i.z.@
heheh...ada ke tmpt lain nama bricnhang?

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid
hehe aku tau ku rindu teh tarik dia kan heheee

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
heheh tq mz

mama rifQy said... [Reply to comment]

wah..teringat zaman g cameron!!! nak pegi lagikk sbb tak habis lagi bergambar!!!!!

eB ezrin said... [Reply to comment]

suker gaks gambor last. moments :)

azura samsuddin said... [Reply to comment]

w/pun ketawa tu dibuat2 tp nampak natural :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...