MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, November 2, 2011

sanggup beratur panjang demi KEBAB

yes kalau sebab kebab jalan tar ni, memang aku sanggup beratur panjang..xkisah la...lama pon lama lah..janji kalau dah jejak jalan tar adalah satu kerugian klw tak singgah beli kebab tersedapp ni, klw sape2 yg bese soping kt masjid india sure tau kan kebab syawarma raihani yg pemes tu...

so far di tekak aku ni xde kebab lain yg bole lawan kebab ni, sama la juga ngan si nana & deah.jangan tak caya sekeding2 nana tu beli sampai 2 utk dia sorang je makan ahaha..aku jangan ckp la..mmg gitu klw dtg bli kebab kt sini WAJIB aku bli 2 tu mmg aku sorang je la makan tu,hik2 burok lantak kan?sedap wei..xpuas makan sebijik rasa mcm lekat celah gigi je..

sabtu lepas la nye cite ni deah ajak g jalan tar nk carik bunga nak wat pelamin mini utk adik dia nak tunang raya haji nanti, memandangkan jumahat tu mmg aku tido umah deah kan, so ari sabtu tu xde wat apa..ikut je la deah g jalan tar..jenuh deah carikkan baju yg beso2 utk aku pakai hehe..xbawa baju spare pakai je baru orang seb baik muat
gigih2 beratur pon sempat amek gmbar hehe
 2 orang tu tlg jaga damia, aku q hehe..bodyguard mia
 aku rasa dekat 1/2 jam juga q baru dapat
 deah amek gambo dah mcm reporter


untuk  gambar yg lebih jelas, ni ada 3 keping aku amek dari blog syawarma raihani
 yang ni roti biasa RM3.00
 pita RM3.50
kalau korang tanya sedap ke?
jawapan aku : sedap gile babun!

owh ramai tanya kat mana kedai ni ek?kedai ni opposite coleseum jalan TAR dekat belakang bustop

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

42 ribu orang memberikan idea bernas:

Luv said... [Reply to comment]

nana .. kat belah mana kebab nie? kat ngan nagoya ke kamdar ke? selama pi jln tar xtau plak ada kebab femes gini

~ana~ said... [Reply to comment]

nana...ana pun tengah dok teringat2 kat kebab ni..hr tu 2x pergi dia x bukak..sekali pergi tu, dia br bukak..lmbt sgt nak tunggu daging masak, terus chow...hhu3x.

Myra Jay said... [Reply to comment]

Myra suka kebab gak, tengok kebab ni terus rasa nak makan, malam ni nak p cari la kat pasar malam :)

Nazz@Purple said... [Reply to comment]

nazz selalu pi..tp tak tau pun..erm..nak rase ar..

Cik Bambam said... [Reply to comment]

x pernah lak rasa.. dah lar den suko mkn kebabbb!!! iskk~ celah mana tmptnya kak nana?

sW33tdARLiNG said... [Reply to comment]

alamakkk kalau dah ramai boleh gigih beratur tu, tak cakap sedap gak tak tahu laa kan...

.::Lynn::. said... [Reply to comment]

xpernah try lagi....

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

perna try sekali..memang sedap tapi tak lalu nak beratur sebab Q sentiasa panjang..

amiey lee said... [Reply to comment]

wahhhh smpai beratur gilerrr aaa...

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

uihhh mak oiii.. bkn main lg dia.. ni mst sedap tahap gaban ni.. ;D

Masni Syafie said... [Reply to comment]

pernah rasa...memang sedap giler-giler kick...hehehe

sanggup tunggu hingga kedai buka tau..

azlin mrs'Hairil said... [Reply to comment]

terliuq alyn..nasib x mengidam

mama tisya said... [Reply to comment]

pernh try tp tk brp kena ngan tekak...suka kebab meawati

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

me memang suka kebab--tapi me suka pita kebab-tak suka roti biasa heheh

Amyra Chuari said... [Reply to comment]

ade lg ke kedai ni... klu Mira gi sana asyik tutup je manjang... rindu rase nyer nak mkn kebeb kat sini... nasib baik x pregnant klu x meleleh la air liur anak Mira nanti...

fieda said... [Reply to comment]

kalau sedap berbaloi la beratur panjang pun kan..:)

AdanyaKauUntukku said... [Reply to comment]

akak kan Nana
kalau nak beli ni
order sesiap
kuar opis
lalu depan kebab
order
collect bila balik
tak yah nak batur panjang2..

tapi kan..tak acik tau
ngelat..
beratur kat tempat redop
akak sanggup beratur tempat panas ...semata2 nak kebab jalan tar..huhuhu

Pinkjambu said... [Reply to comment]

paling mabeles takat nih, dari kecik smp dha tua nih, kat tekak nih nih le kebab paling best, xdak sape buleh celen!!!

Cik FaRiZaM said... [Reply to comment]

sedap ke kebab ni? beratur panjang tu.....

GoJeS said... [Reply to comment]

kedai ni memang lame dh kan..slalo lalu tgk jek...xprnh rs nk singgah...tp nnti kene singgah try jugak ni...trliur nengoknye

Nana said... [Reply to comment]

@Luv
sederet kamdar
dekat ngan colesum opposite dia

Nana said... [Reply to comment]

@~ana~
tu la kdg2 tutup
klw g awl2 daging baru2 nk msk lambt kena tunggu

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
akk xsuka makan kebab lain selain kebab ni rasa mcm klw sebut kebab hanya kebab ni je yg nampak

Nana said... [Reply to comment]

@Nazz@Purple
lor rugi2
nanti singgah bli ye
pemes ni kt kl

Nana said... [Reply to comment]

@Cik Bambam
kat jalan tar
opposite colluseum

Nana said... [Reply to comment]

@sW33tdARLiNG
hehhee sini kebab paling sedap yg aku pernah makan

Nana said... [Reply to comment]

@.::Lynn::.
sila try nanti ye

Nana said... [Reply to comment]

@cik Jue Aka Ibu Farisyah
hehe klw q tu mmg xbole kata apa dah
sentiasa je panjang

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
sebab sedap beb tu psal ramai orang

Nana said... [Reply to comment]

@Salina@IbuAqil
yupp tersedap penah makan

Nana said... [Reply to comment]

@Masni Syafie
ha kan?mmg sedap gile punye

Nana said... [Reply to comment]

@azlin mrs'Hairil
hehe xpe klw ngidam lari je keja g jln tar

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
kita lak xsuke kebab melawati
kira klw kebab mmg xpenah bli kebab lain sebab suka yg ni je

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
mz patut try kt sini

Nana said... [Reply to comment]

@Amyra Chuari
tu la aritu ada g gak tp ttp
mmg sedap kan?
time pregnant damia dulu sanggup drive g sini sorang2 semata2 ngidam

Nana said... [Reply to comment]

@fieda
mmg berbaloi..lama pon lama lah

Nana said... [Reply to comment]

@AdanyaKauUntukku
owh ni mesti kes akk dah kenal dia ni kan hehe senang gitu xyah nk q pjg2

Nana said... [Reply to comment]

@Pinkjambu
yesss stuju 200% xde sape lagi bole celen sejak dari skolah rendah kenal kebab ni

Nana said... [Reply to comment]

@Cik FaRiZaM
sebab sedap tu la orang beratur panjang
kwl tak sedap xde la sampai beratur kan?heee

Nana said... [Reply to comment]

@GoJeS
ahh masa kcik2 bli baju raya kt sini dah ada dah..dah lama la..masa dajah 5 kita start mkn kebab ni

tiefazatie said... [Reply to comment]

pergh..mmg nmpk sedap gle!

mfaisals said... [Reply to comment]

Kebab nie memang classic.. dah terlalu dipasaran.. dan dah tiba masanya untuk membuka cawangan... mungkin kat dlm KL dan ade kemungkinan kat area Putrajaya. Insyaallah.. dalam tahun ini. masih dalam perancangan.. terima kasih atas sokongan anda sekalian... lawati kami di Facebook/syawarma raihani

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...