MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, November 21, 2011

sejuk lawannye panas

aku ni kan kalau datang cameron memang aku takkan oder air yang ada ais, sebabnye tak tahan weh..sejukk aku ni jenis tak tahan sejuk skit..kalau kt kl jangan arap la aku nak oder minum panas2..tapi klw dah sampai cameron ni..arghhh nikmatnye kalau dapat minum air panas...plak tu ditambah plak ngan makanan masak panas2..fuh! memang heaven rasanya...

untuk kali ke-3 berturut2 aku datang cameron ni sure aku sunggah makan kat sini pak ngah tomyam & seafood.sini masakan dia sedap, bagi tekak aku la..asal nak makan je aku terjah sini hee kedai n kat ngan medan selera brinchang opposite kfc tu..aritu aku oder nasi ngan tomyam campor pergh...sedap gile tomyam dia...dah la sejuk kan makan panas2 plak nikmat gile rasa

kedai makan area brinchang ni aku rasa mcm tak banyak pilihan sgt la, kalau belah malam rasa nak makan ikan bakar port dia belakang masjid brinchang ramai gilerr umat memalam kat kedai tu.lagi satu kan..aku ni kureng makan sayor kan..tapi tetiba secara otomatik datang cameron je aku bole melantak sayur siap ratah2 hehe..ntah apa peel ntah agknye sebab sayur tu seme fresh2 belaka kan tetiba tekak kata sedap haha...klw kt kl ni..kalau ada sayur je dalam kuah ke aku puas la dok kuis2 sayur xmo makan..tapi tetiba kt sini sayur jadi sedap plak

 mehun sup amrul, makanan org diet xmo nasi katanya
 ni makanan bini dia yang tak reti2 nak diet nasi kosong, tomyam campor ngan telor dadar
 ari memasing oder air panas sebab cuaca yg sangat sejuk ditambah dengan ujan rintik2
 nak cari kedai makan sedap sila la singgah sini ye
 mia poyo eksyen je lebey haha...
 grrr sejuk
 bile amek gmbr buat2 muke gini mia sound sengal mama..hahha..kuwang asam mia dia kata aku sengal
 food court brinchang ni btol2 kt pekan brinchang tu landmark dia pasaraya jimat


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

24 ribu orang memberikan idea bernas:

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

hahahah... blh mia ckp mama sengal erk????
nih aunty plak ckp... nana sengal...
hahaha... larikssssss.....
gurau erk nana....

mia pakai sweater baru yer???
comeii...

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

dapnye....!
hampeh jek damia, haha!!

kalu zakwan plak ~ mama ni...suke buat perangai!

selamba kodok jek die komplen2 mama dia ni, huhu!

mummy_ayu said... [Reply to comment]

ada ke patut..he he he..
bestnya....mesti seronok kat situ kan?
harap2 satu hari sampai la ..amin..tahun depan ker???

amiey lee said... [Reply to comment]

heee besttt2222......
terbayang kesejukan kt cameron heee
last pegi 2004/2005

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

mmg sengal la mia kata mama dier sengal...kikikikiki...

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

tantik mia aku...hahaha

.::Lynn::. said... [Reply to comment]

comel damia tiup air....

fazilzura said... [Reply to comment]

sano ujan dak beb ?
aku nk terjah plak minggu ni ..

tp aku dok Tanah rata ... hrp2 x ujan lew

Cute MuM said... [Reply to comment]

dah lama tak pergi sini..
last masa honeymoon dulu..
tapi sayangnya semua gambar dah hilang..
kami duk kat hotel belah atas bukit tue..

e.l.i.z.@ said... [Reply to comment]

eli skang dh jarang minum ais hihi jg badan la konon :P unless p fast food, terpaksa la kan minum ais

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

boleh try annti kat restoran tu heheh me plan nak gi cameron gak tapi lps abis musim hujan--thn dpn ler gamaknya hahah

Ardini Humaira said... [Reply to comment]

teringinnya dni nak ke cameron ;)

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
ahh sweter dia kasi aritu heee

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan
hahha lawak la zakwan apa yg buat pangainye

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
wah dah lama tu beb
bile nak terjah lg

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
hahha tau xpe
sedap2 je dia sound orang

Nana said... [Reply to comment]

@~diAhOntHeblOg~
ehem2 tengok la baju tu sape kasi heheee

Nana said... [Reply to comment]

@.::Lynn::.
hehe gedik je tu

Nana said... [Reply to comment]

@fazilzura
memang hujan...panas skejap je hujan yg banyak...
pagi tu panas sampai kul 12 pastu hujan sampai petang mmg skang ni musim ujan la...xbez sgt nk jalan klw nk jalan kena plan btol2 pagi2 kena g ladang teh

Nana said... [Reply to comment]

@Cute MuM

owh animun sini ek

siok kan sejuk2 haha

Nana said... [Reply to comment]

@e.l.i.z.@
wah bagus btol eli
klw la kita dapat stop ais kan bagus...asik2 kuar mesti mnm ais

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
cameron ni klw bukan musim hujan pon mmg selalu hujan je mz
kena pandai plan masa

Nana said... [Reply to comment]

@Ardini Humaira
mmg sonok cameron ni mmg akan dtg lg
wlpon dah 3x pegi xpuas rasa

mama rifQy said... [Reply to comment]

pandai2 je damia panggil nana sengal..comey je..kalo g sini..mst tensen bab nak carik masakan panas..adoii..ssh !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...