MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, November 9, 2011

selamat bertunang syuhada & firdaus

selesai la sudah..majlis pertunangan syuhada (adik deah), so deah pasni ko bole la aktif balik dalam dunia pengevotan kita haha...ari senin ritu, syuhada bertunang, aku siap tido subang la tolong deco kan kek batik deah & tulis skit2(deco la sgt just letak topping jek)..si deah ngajak..lagipon aku dah bese dah ngan makcik2 deah seme..memang seme kenal la muke aku & damia ni..hehe..orang tu oliday satu family pon aku suka semak...orang tu wat open house pon muke aku juga menempek...ye la..di mana deah di situ ada aku la kan hehe...

majlis tunang ada ni segala persiapan family diorang sendiri yg arrange, tinggal makanan je tempah katering yg lain2 seme wat sendiri, hantaran mak deah buat, mini pelamin deah buat, apa lagi?langsir bonda buat segala serba serbi boleh diorang ni anak beranak...

gambo2 tunang syuhada ni pon deah yg amek & ada la sikit2 aku amek tp yg banyak nye deah la..menonggeng2 dengan pakai baju kurung nak dapatkan shoot yg terbaik..ni aku cilok gambo2 yg deah dah siap2 edit dah senang keje aku tempek je sini haha..malas aku keje2 edit ni (save dah situ xyah upah photog, takat tunang je bole amek gambo sendiri, kawen esok kena la upah photog)

bunga rampai hasil gotong royong cik ita sekelorga (bagus diorang ni somi & anak2 ngadap daun pandan sebesen last jadi gini)
 baju melayu bunga pink tu mak deah yg buat
 mcm kenal je??opah's semperit kak maria sponser utk dijadikan door gift
 kakak pengantin & bakal pengantin
 jangan tanya kenapa mata aku mcm kungfu panda hahah..tido lewat vote nye pasal
 aku suke gambo ni..
 yang ni pon suke gak
 mini pelamin yg simple je tp nice hasil keja tangan deah
 ni la dia bakal pantin nye..selamat menempuh alam pertunangan...& semoga sampai ke jinjang pelamin amin2
  ni je geng yg ada yg lain seme ada hal
 makanan dia..pergh..super lazat
ayam goreng rempah resepi mak uda, sup ayam,kerabu kacang botol+taugeh, udang masak lemak cili api, daging masak hitam & sambal belacan mantop
tgk damia wat gaya apa?dia wat LOSER


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 ribu orang memberikan idea bernas:

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

kreatip nyer keluarga deah semua blh buat sendiri

Ibu Lala said... [Reply to comment]

Tahniah. Selamat bertunang...

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

kreatif habis..cantik betul le...baju bakal pengantin pun cantik..

mummy_ayu said... [Reply to comment]

semua pun cantik...
selamat menempuh alam pertunangan!!

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

Tangan berseni sggh org yg buat hantaran2 tu sme.. Semoga ke jinjang pelamin.. Amin!! ;)

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

bile tgk tunang dia..
aku senyum sendiri sbb dah mcm resemblance aku dgn laki aku dulu..
ahahaha

ieda said... [Reply to comment]

cumeinya yg bertunang tuu .. pink colour ..
pandai juga nana dan hubby deco ye :)

Cik Ecah said... [Reply to comment]

kueh semperit tuh menariknyer...
cantik!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...