MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, November 22, 2011

shopping sayur & strawberry

lepas je g mentekedarah kat ladang boh, ktorg balik hotel kemas2 seme nak checkout..ni la pestime tepat2 kul 12 ktorg checkout, sebab sayang rasa hotel mahai kan...guna sebaik2nye hik2...klw tak bese kul 9/10 dah kuar checkout.blok apartment yg ktorg duduk tu, memang ktorg 3 beranak je...xde orang..seram juga tp nasib baik la xde kejadian2 mistik ke kan..tau2 la damia ni dia klw ada nampak je menda pelik2 dan2 tu dia sound direct nye.so far xde plak dia kata ada hantu ke apa kan..aku riso juga..duduk umah besar2 tu bertiga je..seb baik la xde menda menyeramkan

pas checkout misi utama nye nak soping sayur2 walaupon aku mmg xmasak kat umah tp geram weh nengok sayur2 murah belaka..aku bli utk mak aku je..wat stok seminggu hehe penuh peti ais umah mak aku ngan sayur mana taknye 14 peket RM10 tak gile ko nak soping??ikut gile aku nak je bli RM20 tp fikir2 balik kang lama2 mau kecut plak sayur2 tu kan..xyah tamak la..14 peket tu pon dah banyak dah...

stoberi plak aku bli 6 peket dapat 3 peket RM10, damia bli bantal stoberi yg besar tu, sliper la sepit rambut la seme ada gambar stoberi adeh damia ni kan..seme menda nye dia nak...botak mama gini damia..tp xpela..sekali sekala kan...ari2 gini mau lingkup mama..heee

oleh sebab kami g time weekday maka kami tak jumpe la ngan pasar malam brichang yang hanya buka ari jumaat-ahad je..klw pasar malam tu ada mmg aku soping pasar malam je sebab harga dia jauh lg murah...klw kata area equatorial tu kaktus 6 RM10 pasar malam dia plak dapat 8 RM10.seme2 menda pon la..pasar malam brinchang mmg lagi murah.

sayang rasa nak checkout hehe..
gegedik amek gambar bertiga
equtorial ni aku rasa hotel paling tinggi kot?mcm penah baca orang kata sini tempat paling tinggi
riang ria dua beranak nengok cuaca dah mendung ni time baru kul 11.30 pagi

penah tak nampak pokok ni?pokok halau nyamuk katanya, amrul penah bli dulu letak kat bilik bujang kat kem katanya tak berkesan..nyamuk2 kat kem dia xheran ngan pokok ni haha...
tengok damia tu seme tempat dia nak benti seme menda dia nk beli
13 bungkus RM10 aku goda2 skit dapat la 14 bungkus RM10 haha...sayur2 ada 20 jenis bole campor2
naik gile aku nengok sayur fresh2 ni
tu dia penuh tangan kiri kanan mcm bibik bli stok sayur seminggu hehee
dah abes soping kan..nak cari bantal stoberi damia..turun bawah sikit je dari area hotel equatorial tu..sekali ternampak sayur 16 bungkus RM10 huwa...nyesal g bli kat atas tadi..bawah ni lagi murah rupenye...nak wat camne dah bli kan..nengok je la dengan perasaan penuh sakit ati ehehe...
p/s: kalau korang nak bli sayur area bawah skit hotel equatorial tu jangan beli kedai depan2 ye..g kedai yang hujung sekali dapat murah sket

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

16 ribu orang memberikan idea bernas:

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said... [Reply to comment]

wah beatnya...kalau pi cameron mmg x sah kalau x soping sayur ni..last gi masa kyra umo 2thn..

mama sara nur said... [Reply to comment]

salam kenal from keramat juge he he
sara nur blogsport

cantik blog ni...

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

maceh...

mummy_ayu said... [Reply to comment]

mak ooi..gila murah tu...

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

bestkan dear hotel tu.. rasanya hotel tu mmg plg tggi pastu dia nye kedudukan pun ala2 tepi gunung kan?! cantek kan?!

eB ezrin said... [Reply to comment]

dear, psr mlm ari minggu jerk ke? ari2?

mama rifQy said... [Reply to comment]

mmg murah sayur2 kat sana kan? jenuh la nak memilih nana!!

Myra Jay said... [Reply to comment]

Murah giler sayur, tapi itula nak p beli jauh sangat :)

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

murah giler sayur....
blh wat stok sebln gini... hehehe...

KSWSK said... [Reply to comment]

paling murah kat pasar mlm dia..now sayur sana dah mhl gak..

leeya said... [Reply to comment]

warghhh best2,.... shoping sakan kak:)

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

wahhh sronoknye dpt shopping sayo camtu, murah2 lak tu

amiey lee said... [Reply to comment]

wahhh teruja tgk sayur2 tuh

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

sgt murah sayur2 tu..mcm kat UK plak hehehe

Cik Bambam said... [Reply to comment]

seronoknyaaa!kita x sampai2 lg cameron!heheheh

mama tisya said... [Reply to comment]

giler murah sayur2 tu...mama kita pn bli gk ...equatorial mmg yg paling tgi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...