MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, November 23, 2011

singgah ladang stoberi

on the way nak balik kl tu singgah la avant nye ladang stoberi, ingat nak bli coklat bertih stoberi dia sedap...tapi tak jumpe plak..jadi ktorg saje2 je la gedik2 amek gambar ngan stoberi..dah kata sampai cameron kan..wajib la amek gmbar ngan buah stoberi dari ladang..hehe...

aku beli stoberi 6 peket je, wat buah tangan utk kengkawan..aku xbape sangat stoberi ni sebenarnya..bole la makan 4,5 ketol je banyak2 kang cirit plak kan masammm...sayang plak klw tak beli sebab 3 peket 10  hengget je..klw kat giant ni, 1 peket 9.90..nak bli banyak2 stoberi ni mana tahan lelama dalam peti ais cepat burok so aku beli 6 peket je la..seme kasi orang...

tapi buah2 stoberi sekelian aku tak beli kat avant ni..nak murah kena bli kat pasar tepi2 jalan bawah equatorial tu la..situ leh la dapat murah...klw ada pasar malam brinchang lagi bezz sebab kompom murah2...tp memandangkan kami g time weekday, beli je la mana yg ada harga nengok pon xmahai sgt..

kek da..ni hadiah saya untuk kek da hehehe..

pose ni khas utk kek da juga haha

damia ni la..sesejuk cam gini pon dia nak layan aiskem...beku tangan, xmo dah dia pakai sweter org tanya sejuk tak?dia kata tak..ni mmg spesis amrul ni kulit tebal hehe..

poyo..poyo wat2 nak makan haha ikut je la mama dia suh wat apa
sini sepeket beso 12 kat area equatorial 10 hengget jek
sini pon ada kebun sayor kecik je..ni daun parsley
cili pon ada

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

33 ribu orang memberikan idea bernas:

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

Warghhhhh!! Aqil suka buah ni.. Nak!!! ;)

mama tisya said... [Reply to comment]

cantik color strawberry..merah ranum..damia menurut perintah

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

beshnya posing2 :)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

cantik2...

Masni Syafie said... [Reply to comment]

bestnye bersama dgn buah stoberi...hehe..

nice picture

watyz said... [Reply to comment]

waa..best nye. cantik2 gambo. br btol bercuti nih... :)

.::Lynn::. said... [Reply to comment]

geramnya nengok stoberi

Qhaifa Nur said... [Reply to comment]

suka sangat sebab fresh lagi...

wantie said... [Reply to comment]

wat aku terliur ja. hahaha.. budak budak memang cenggitu, walaupun sejuk still nak makan eskrem jugak.

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

mak aih, ranum2!

zakwan kalu 1 peket camni, die bleh abeskan sengsorang...! =p

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

ok tahun depan aku nak p makang hangin ke cameron la jugak...huhuhu,,,

fazilzura said... [Reply to comment]

Akil i suke stwbery .. harus dia teruja nak pi petik ...

wahh besh nye berPS kt ladang stwbery ..

mummy_ayu said... [Reply to comment]

strawberry..i like!!!

wan nurul hezrina said... [Reply to comment]

nampak sedap tapi selalunya makan tak sedap.masam

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

sdapnya stoberi...
masam2 lagik best...
wahhh... kecur sudah... huhu

Nana said... [Reply to comment]

@Salina@IbuAqil
masam la..kena cicah coklat baru bole makan

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
cantik je la
rasanye masamm

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
hehe mmg pantang tgk kamera

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
lawa kan view dia

Nana said... [Reply to comment]

@Masni Syafie
hehe eksyen je bukan bli kt sini pon stoberi mahai sini

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
puas ati aku oliday kali ni pes time bawa kamera ni kan mmg amek gmbr puas2

Nana said... [Reply to comment]

@Masni Syafie
nampak je sedap kan tp bkn manis pon

Nana said... [Reply to comment]

@.::Lynn::.
aku smpai rini xmakan lg
ada dlm peti as

Nana said... [Reply to comment]

@Qhaifa Nur
tu la geram je nk cilok sepasu heheee

Nana said... [Reply to comment]

@wantie
tu la mmg xreti sejuk dia tu
org nk pakai sweter dia kata xnak tangan tu nak beku dah

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan
mak aii zakwan masam2 bole dia makan ek

Nana said... [Reply to comment]

@♥cikmOt♥
hehehe bukan last year dah g ke

Nana said... [Reply to comment]

@fazilzura
wah suke gak ek damia xmakan pon heheee

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
cicah coklat yessss

Nana said... [Reply to comment]

@wan nurul hezrina
hahah tau xpe..
nampak je sedap tp masam

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
heheheh saya mmg xsuke sgt kak
makan pon 2,3 bj je

leeya said... [Reply to comment]

sedap2..:)

Syima Emi said... [Reply to comment]

suka lada hijau tu.. susah nak jumpa kat KL ni.. yg ada lada hijau yg gelap tu.. nak kaler hijau muda2 gini.. sedap buat solok lada.. sedap letak dlm telur dadar..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...