MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, November 3, 2011

terbang ke taiwan

jauh gile aku terbang ke taiwan..semata2 nak makan makanan taiwan, deah ko kena bertanggungjawab sebab aku dah terjebak ngan taiwan house hee..ni deah la yg ngajo makan sini, masuk kali ni dah 3 kali makan sini & 3 kali juga la aku makan menu yg sama bosan nye ko nana..xreti2 ke nk tukar2 selera??masalahnye sedap...xmo la tukar2

deah pon sama gak 3x makan ngan aku menu tu juga la dia makan..masa baru nak parking si nana call tanya ada kat mana??bile ckp kt ampang point je berdesup dia dari opis datang ampang point nk lepak ngan ktorg, ni la namanye kawan sejati sanggup meredah jem semata2 nk lepak hee...kemain ayu orang tu pakai baju kurung, ater baru balik koje kan..

muke org lapo
ngada
 mia & mak angkat hehee
bizi bebenor kiri kanan tangan ngan tipon
 jemput makan seme..eksyen je ni makan pkai copstick amek bola2 tu bole la..cube amek mee tu tengok menggelongsor balik mee tu dalam mangkuk ehehe...
 diah nye noodle dumping ke hapa ntah namanye

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

17 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

bole la pasni p holiday taiwan...dh biasa ngan foodnye...tk pernh try lg restoran taiwan tp dumpling pernh la mkn

fieda said... [Reply to comment]

amboi jauhnya terbang...mmg sedap btul la tu...

Ya ALya said... [Reply to comment]

yg deah punyer tu macam pelik la tgk...tapi kalu yg nana punyer tu insyaalah lya boleh telan.....

amiey lee said... [Reply to comment]

ko naik apa air asia ke mas :p

heee sedappp je aku tgk tk mkn lagi..hee sok ada makn kt restoran jepun..tak tau la tekak ni leh trima ke tak...

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

uishhhhh nampak sedap je yg pic last tu.. ermmmm ;) cik nana kuih yg sampai tu x bnyk yg pecah tau dah tggl setengah balang dah nana x smpai sehari sampai.. Si Aqil suka perisa cokelat.. :D

mummy_ayu said... [Reply to comment]

selalu ko gie makan kat sini..sedap ek? nak try la nanti...

azura samsuddin said... [Reply to comment]

nampak menyelerakan pulak menu nana tu hehehe

PUANSTOBERI said... [Reply to comment]

da pandai makan makanan taiwan ni, leh gi holiday taiwan la pas ni. :)

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

ingat tadi dapat hadiah percutian ke taiwan tadi..

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

na..nanti ko try lak nasi & ikan stim die..dap woooo

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

banjer aaa sy gi taiwan

SyaNa said... [Reply to comment]

oh suke makan sup2 ade bola2 gitu
rse segar jek tekak

KhaiZa said... [Reply to comment]

kadang2 bukan tak nak tukar selera. tapi bila cuba menu lain.. mcm nak blh nak masuk tekak jer..

wantie said... [Reply to comment]

lor.. mati mati ku ingat ko makan angin ke Taiwan. hiksss wat suspen jer.

nurayunni said... [Reply to comment]

wah..bestnye..nak ckit..:)

Syima Emi said... [Reply to comment]

jauh nye nak g... tp dah terliur gak ni... hehehe...

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah..nampak sedap!hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...