MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, November 24, 2011

terkesima dapat be baru 3 hari berturut2

memang pecah rekod btol la...xpernah aku dapat BE 3 hari berturut2 mcm ni...semalam BE adidas neo tu kat personal blog, arini dapat juga kat blog contest, alamak mcm mana ni...kena aktip mengontest blk ke?heee...aku skang ni rajin join contest bergambar je..kdg2 tu klw bosan kt umah xde apa...mula la tegedik2 nak join GA tp memandangkan skang ni banyak contest best2 seme kat FB tu pasal la ramai antara geng2 comper seme dah sunyi sepi blog contest nye

haih pape pon tq la nuffnang...BE paling banyak stakat ni..ada 7BE dalam satu masa...teruja mak...
ramai yg komen diorang dah xde be, xpela arini mungkin hari aku, mana tau esok lusa ari korang plak kan?
 be ke-34 utk 2011

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

7 ribu orang memberikan idea bernas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...