MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, November 21, 2011

tiket wayang free jom2

aku pon dah register juga..kata ratu wayang kan mana bole lepaskan peluang haha...cara2nye senang je..klik FB dutch lady pastu nanti pilih la...pawagan mana yang korang nak g tengok, ada 3 piluhan TGV sunway pyramid, bukit tinggi & cathay mutiara damansara, aku pilih yang terdekat cathay idok ler dekat pon..tapi bole la naik duke kan kejap je sampai

tq eryn yang inform kat fb..hehe

 nanti nak redeem ticket print je kad kad atas tu pastu bawa kotak susu dutch lady utk di tukar ngan tiket wayang, seat dia first come first serve pepandai la datang awal klw nak seat belakang2
ramai juga kwn2 yang pilih cathay ni ada anje, mamatisya, mummy ayu, ayu rafikah wah..ni bole wat gahtering ni hehe...


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

best2 sebab mmg tisya dh gedik2 nk tgk citer ni...kalo tk dpt tiket free pn mmg nk bw die tgk...tp tu la awal pg lak kn amik ..kn lmbt mau dpt seat dpn....

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

me nak bali kg time cuti krismas tu heheh

shahdiana said... [Reply to comment]

bestnya dapat tengok movie...free pulak tu

mama rifQy said... [Reply to comment]

alahii...jelesss..kite mmg tak leh beli la jawabnyeeee

azura samsuddin said... [Reply to comment]

zura pun wat gak tp amik 17hb kat sunway sbb 24hb tu time nak cuti2 ke tmpt lain :)

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah..meriah tu kalu jadi, harap2 jadi al..sbb time tu memang daddy tak leh join..chritmas..so..Ayu ajak Net.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...