MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, November 30, 2011

tiket wayang TGV diskaun RM2

dah lama tak beli tiket wayang..asik dapat free je kan..(ceh velagak gile statement haha..) xla2..xmo velagak2...ok serius la mmg dah lama kot tak kuar duit tgk wayang..memandangkan esok ombak rindu nak keluar..jadi harus la aku tergedik2 redeem voucher panasonic ni utk dapat diskaun RM2 bagi setiap tiket. lunch tadi dah g bli tiket ombak rindu, cam bese la nengok ngan deah & nana falsya bizi eh orang dah nak kawen. seb baik tak ramai org q tadi..seat plak yg belakang2 seme dah penuh ni dapat seat tengah2 ok la..jangan depan

sorang bole redeem sekali je cara2 nya sila lah register dekat club panasonic, isi details seme kang dia anta verification kat email kita, mcm bese la..pastu nanti sign in tros g kat myreward utk print voucher ni. dah selamat pon aku redeem siang tadi beli 3 utk gefren,tiga2 dapat diskaun RM2 aku tlg register utk deme..wayang kat wangsa walk ni kan RM12 mahai skit dr tempat lain..so dapat la sorang RM10..untung RM6 dah kat situ, lepas la bli set popcorn kan hehe...

kot2 korang nak redeem juga, voucher ni xleh redeem kalau kita bli tiket on9 yea..kena g beratur kat kaunter..bawa la copy ic korang...attach ngan voucher ni

cara2 meredeem
voucher ni kena print nanti akan ada nama & ic kita appear kat voucher ni
pastu kan kat voucher ni dia silap tulih 15 nov 2011 - 15 feb 2011 aku rasa 15 feb 2012 tu patutnya
 aih tak sesaba ni nak tengok ombak rindu
kat tiket tu mmg appear RM12, tapi aku bayo RM10 je utk satu tiket
tq tu mamatisya yang share pasal info ni

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]
This comment has been removed by the author.
mama tisya said... [Reply to comment]

tu la psl kena beratur kalo nk guna voucher off rm2 tu..kita slalu booking online...slamat menonton aaron aziz..sok kita update entry jumpa aaron aziz...hehehe

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah..dah nak gie tengok dah..Ayu tak tau la bila..ramai yg cakap best.tak sabar gak nie...

SyaNa said... [Reply to comment]

ntah bile nk tgk wayang
:(
tgk korg dok redeem2 ni pn lap air liur je la

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said... [Reply to comment]

lama x tgk wayang ni sejak ada anak kecik heheh try register la mana tau mood baerdating datang tiba2 hehehe

Cik FaRiZaM said... [Reply to comment]

wah dpt diskaun ke? best nyer.....OMBAK RINDU plak tu !!!jelez seh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...