MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, November 28, 2011

uv tertinggi

sebelum ni uv paling tinggi 600 lebeh je, ari isnin lepas uv dah cecah 702, maybe sebab ada 5 entry dalam sehari kan..pastu entry cameron baru start publish tu ramai orang masuk kot..kalau tak sape la sudi nak jengah blog ni kan..asik2 cite pasal g tengok wayang free je orang pon nyampah nak komen hahaha...(yeke? nyampah tak)

jadi la kan..blog picisan mcm ni la..dapat 702 uv pon nak kecoh hik2..orang lain tu 7riban uv relek je xde nak wat entry2 haha..........ada aku kesah?


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

12 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

wah tgi UV ..tahniah...entry cuti2 cameron tu org rmi dk terjah...ada ke org tk suka tgk psl g tgk wyg..kita suka je...hehehehe

Myra Jay said... [Reply to comment]

Tahniah ye...

ieda said... [Reply to comment]

ahahhaha kalau akak dpt uv mcm nie punn akak buat entry dik .. ade kite kesah !!! kannnnnnnn :))

e.l.i.z.@ said... [Reply to comment]

bestnyoooooooooo...eli x ajin sapa 300 hahah

ajumohit said... [Reply to comment]

Byknya uv Tahniah!!!

mama rifQy said... [Reply to comment]

ammboii..banyaknye UV nana!! kite ni nak cecah 2 rts pon sakit tauuuu...standard 150++..hebat nana!!!

shera haifa said... [Reply to comment]

wah, tahniah..

Bui Junaidi said... [Reply to comment]

tahniah2..*_*

bui follow yer

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

tinggi tuu,tepuk2 tgn! aku klu nk uv 700 tu agaknye kene entri menang rm 1 juta ke,baru org nk masuk,hahhaha

wan nurul hezrina said... [Reply to comment]

tahniah..eh mana ada nyampah=)kadang2 org suka bab jalan2 carik makan..cuti2 malaysia..hehe

Lin Azlina said... [Reply to comment]

tingginya uv...saya ni kalo dapat 200 tu kira tinggilah tu..huhu

Cik Bambam said... [Reply to comment]

nak entry jenjalan lg! suka.. ehhehe.. x dpt pergi..tgk gambar pon jadilah kak~ :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...