MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, November 1, 2011

xde masa nak BW sangat

adeh...skang ni masa aku btol2 berharga pantang je ada masa terluang xde keje lain la kan..vote diri sendiri kat contest safi balqis tu...sampai nak bw pon dah terhad..seb baik blog aku tak terabai hehe..dalam sebok2 dok like blog ttp hapdate mcm bese..sian deah blog dia sampai terabai lah..gara2 mengevote diri sendiri...huwa..sengsara rasa wei...mudahan2 ada rezeki kami nanti..dah berusaha berusungguh2 dah ni..hanya BFF je yang tau mcm mana kesungguhan ktorg ni mengevote diri sendiri

sorry ye kepada korang2 yg rasa aku dah tak pegi umah korang..bukan tak sudi tapi aku skang kena komited dengan contest safi tu sendiri yg carik penyakit kan..hamek ko..smpai akhir bulan 11 la mcm ni keadaan ktorg.tq la deah, nana, kak maria, huda, wan & amrul sendiri yg tolong sama2 like gambar ktorg tu...hehe...amrul lagi bez sgt supportive haha...

keje gile! hee..last week amrul xbalik, aku tido umah deah lg..malam tu marahton vote hehe....sabtu pon gitu, vote2 kejap kuar jenjalan

deah masak roti jala..sedap tau
lunch tu oleh sebab malas nk kuar g makan masak ala kadar je sadin+telo dadar laju je makan..
deah yg masak seme, aku tlg goreng telor je..cam lipas kudung dia masak kejap dah siap
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

9 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

nasibaik opis korang tk blok fb..bole vote bila2 ms..good luck korang..insya allah ada rezeki p gold coast tu

syanasaid said... [Reply to comment]

aku doakan korg berjaya ok
bleh buat PS cun2 kt sana

~ana~ said... [Reply to comment]

gigih!

hopefully kemenangan berpihak pd korang...good luck!

lia said... [Reply to comment]

InsyaAllah, ada rezeki tuh...

KSWSK said... [Reply to comment]

mkn vote..tido vote...smua psl vote kan..hahahahaha

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

hihi best tu..mng ipad 2 n sepang gold coast kan..

Mamamanja said... [Reply to comment]

usaha tangga kejayaan

watyz said... [Reply to comment]

pandai diah masak.. cam biasa x ble puji kat blog dia. ahaks!!!

tiefazatie said... [Reply to comment]

sedap tue sis..adui la..hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...