MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, December 29, 2011

abes sudah tentang dhia...

sedehhhhhhhhhhhhhhhh!!  bejejes2 air mata....hebat..memang hebat penangan cite tentang dhia...
aku yang mula nya tak tengok pon cite ni..start episod 11 baru aku tertengok...bila dah tgk cam best je aku catch up kat tonton dari episod 1-10....

pastu klw ada time kuar ke xdapat tgk esoknye cecepat buka tonton..mmg hantu lah cite ni..sama berhantu mcm hantu pak boon hahha....okla..cite ni best tapi still tak bole kalahkan cite nora elena...pasal aku lg minat eren ajis dari ady putra...ngeh2x...

gile babas..status fb malam ni seme pasal dhia...abes la sudah cite yg makin lama makin nyakitkan ati ni..esp mak nye zikir...alih2 xde balasan pon kat mak dia tu kan?kasi la balasan kena panah petir ke kena makan ngan hantu pak boon ke?cam gitu je sudahnye org yg menganiaya orang??xpuas ati sebab xde balasan kat mak dia yg jahat tu....ke ada sambungan plak cite tentang KUSALMI?wahahaha....

gambar selingan..mia & arwah zikir  hehee

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

12 ribu orang memberikan idea bernas:

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said... [Reply to comment]

terbaeekkk..sehidup semati huhuhu berjujurai air mata hahaha

fany wany said... [Reply to comment]

YEAHHHHH!
Titanic pun kalah woooo, haha

shahdiana said... [Reply to comment]

hensemnya...tapi dalam Tentang Dhia meluat

Lelord said... [Reply to comment]

huhuhu doha pun banjir airmata beb

LIP (^_^) said... [Reply to comment]

Memang ini la dikatakan sehidup semati.. :)

shera haifa said... [Reply to comment]

ermm pelik juga cite nie..yg baik smua mati yg jahat hidup..ish2x.. silap teknik kot..mihaha

Myra Jay said... [Reply to comment]

Sama gak berjujuran airmata :)

Tp itulah takde balasan lak untuk Mummy tu..
Ros lak apa kesudahnya..

Falsya said... [Reply to comment]

jatuh air mata aii tau bebeh..dh la mak mertua aku tgk sekali pulak tuh..tp x pedulik,nangis ttp nangis..hhhaahaha..

mama tisya said... [Reply to comment]

sedih kn tp kita bergenang je..tk menitis...part last tu mula2 ingt dhia je mati cz tisya nk terkencing soh p toilet..sbr je la..lpstu br tau zikir pn mati...

fieda said... [Reply to comment]

tu la bab kusalmi jer yg tak puas hati..ending terbaekk..

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

ending sedihla... berjejes2 airmata... hukhukhuk....
smp airel siap lap airmata ummi dia... hahahaha.... feeling la sgt...

tp yg tak best sbb xde pembalasan utk mak zikir tuh... mmg tak puas hati kan???

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

sedey :( dua2 mati bersama2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...