MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, December 28, 2011

bermalam di suria service apartment bukit merah laketown resort

ari jumaat lepas kitorang gerak ke tepeng..nak g kenduri kawen amrul, cam bese la asal ada kwn2 dia kawen time tu la amek kesempatan nak merayap sama...oleh sebab amrul sampai dari kluang pon dah kul 12, makanya kul 1 pagi baru la gerak g tepeng...mula2 tu amrul ajak tido kat taiping carik la mana2 hotel kan..tapi aku dah spare dah..minta kat boz aku kunci apartment dia kat bukit merah tu...tu emegency kes je la..kot2 xde tempat tido baru ktorg ingt nak tido bukit merah kan..FOC je pon..kunci siap ada kt boz aku dah..ari kamis dia kasi kunci

dah sampai tepeng pon kul 4 pagi, amrul ajak checkin, aku ckp ada ke otel last2 mnt gini dah ler time cuti sekolah kan..tak belajar dari pengalaman..aritu g kuantan punye seksa carik otel..dah tu aku kata apa kata kita tido je bukit merah kunci ada dah ni...bila tgk signbord tepeng utara ke bukit merah 15km je..konfem la ktorg tido bukit merah sebab xjauh dah pon kan..haih seb baik la ada aprtment boz aku ni ha..jadi la buat tempat bermalam...

klw fikir2 rugi la nk check in kul 4.30 pg esok kul 12 nk kuar dah g kenduri bape jam je pon kan..save duit...hehe..tp boz aku dah pesan apartment dia tu dah 3 bln xde org duduk..dia suh bawa penyapu takut berhabuk..small matter je tu kan..apartment dia lengkap la seme tv, ekon seme xde la sepah mana pon stakat 3 bln xde org duduk bole la stakat nak tumpang bermalam...

ni gambo google
 
 ni kali ke-2 stay sini..masa dulu g oliday kt bukit merah tinggal sini gak minta ngan boz free jek
 luas bole tahan...rege semalam RM130 slamat duit aku hehe
kami nye apartment yang 2 tingkat je depan tu ngadap apartment tinggi  masa sampai parking penuh gile cuti skolah kan..
 ok siap2 dah nk g kenduri jenuh owh semakin melebau aku skang kan?abaikan...

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

18 ribu orang memberikan idea bernas:

PUANSTOBERI said... [Reply to comment]

Ha..masa akak g BMLR retu pun stay kat sini. Tp bayo ler. Hihi.
Tp bes sbb swimming pool dia beso... bess..besss...

Ena said... [Reply to comment]

tak pe.. maknanya tuan umahnya sihat dan makin murah rezeki..

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

yeke melebau..samo jo...kikikiki..takpe still cantik jaa...suke baju biru tu...

mama tisya said... [Reply to comment]

pernah p bukit merah laketown stay apartment gk tp lupa dh namanye

Alycia said... [Reply to comment]

alycia cuti2 kt bukit merah tahun lps.. tp apaertmen smua full.. stay kat taiping huhu..

Cik Bambam said... [Reply to comment]

kita sewa 2 bilik dulu tuh..dlm 180 sumting jugak.. :P

lia said... [Reply to comment]

da lamaaaa x p.... dekat 7tahun hu3

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

senyum mesti nk senget kalo dlm cermin..haha

bada said... [Reply to comment]

eh..dh dekat ngan kg saya :) .. saya selalu bawa anak2 ge mandi kolam kat situ :p

Nana said... [Reply to comment]

@PUANSTOBERI
ahh penah mandi kt pool dia...
mmg besar luas berenang2 puas

Nana said... [Reply to comment]

@Ena
hahah tu la makin sihat ni makan je keje

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
ye la sue dah lebar
asik makan je
berat dah naik mencanak2 haih
tq baju murah je tu

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
tak banyak apartment yg ada situ
area2 sini je

Nana said... [Reply to comment]

@Alycia
mmg klw cuti sekolah bese full lah
seb baik taiping tak jauh kan

Nana said... [Reply to comment]

@Cik Bambam
bole tahan mahai ek
akk g sini 2x dua2 free hehe

Nana said... [Reply to comment]

@lia
ktorg g sini singgah tido je
tak masuk waterpark pon sebab xde masa

Nana said... [Reply to comment]

@~diAhOntHeblOg~
haha tau xpe jenuh wei
try amek byk kali cam tu gak

Nana said... [Reply to comment]

@bada
owh yeke..
saya bawa damia g sini masa dia umur setahun
pastu last year kot
kejap je mandi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...