MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, December 27, 2011

berpeluang interview shila amzah

ok sambung skit lagi entry oliday safi nk abes tinggal lg 1 entry je

masa abes dinner malam balqis tu kan..tiba2 ada sorang akk wartawan ni datang kat meja ktorg..dia tanya awak ni group yang menang tu kan? dia cakap saya dari majalah REMAJA...ingat nak interview awak semua untuk segmen santai selebriti boleh tak awk sediakan atleast 10 soalan untuk tanya kat shila masa telematch esok?xkisah la soalan personal ke..pasal karier ke apa saje..nak tanya..boleh....

wah...teruja mak..di bero peluang intebiu shila amzah...hehe...balik je villa...memasing dok fikir apa nak tanya ni??sudahnya bizi dok install application kat ipad langsung xde soklan sampai la esok pagi...abes je telematch tu akk wartawan tu datang..dah ready dah 10 soalan?halamak....seme wat muke blur nak tanya apa ni?

sudahnye ktorg bedal je tanya mcm2 soklan..seme secara spontan...hehe...seb baik banyak juga soalan yg ktorg tanya..tetiba je idea datang nk tanya mcm2...antaranya aku tanya dalam banyak2 lagu yg shila upload kt youtbe lagu apa yg shila suka?dia kata lelaki seperti aku version pompuan tu...hehe...deah plak tanya soklan...bila nak kawen?calon dah ada dah tu(sharnaz ada dtang anta & jemput shila g gold coast tau..tapi mak & adik dia ada sekali la) nanti korang tengok la..apa jawapan shila dalam majalah REMAJA keluaran akan datang ye..aku pon tak tau bulan berapa kuar nanti kena tanya akk tu..

ni la akk wartawan remaja tu..dia tanya ktorg umur bape?ktorg ckp 28 dia kata xpe la nanti umur tipu2 la heheh....
pergh time ni peluh2 lencun abes baru pas telematch, basah2 kena air laut seme
 
 sesi intebiu bermula
ok da abes intebiu balik villa seme..si nana awal2 dah balik villa pasal dia xbape sihat kan..dia tak join sgt game2 tu seme
jom kita mandi..pasir2 abes masuk dalam villa..xpe la..biar cleaner wat keje skit mahai tu safi bayo rm1800/nite haha..biar sepah2 baru puas ati



kalau sape2 yang blom dengar lagu lelaki seperti aku versi pompuan ni la videonye..





Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

17 ribu orang memberikan idea bernas:

mama rifQy said... [Reply to comment]

owwwwoowwwwww...gelemer la nana and the grup pasni...masuk majalah!!

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

glamer tu ;)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

bangga jaa kawan ngan nana ni...wwooooo....

ieda said... [Reply to comment]

memang seronok .. dia nampak sgt2 peramah kan :)

KSWSK said... [Reply to comment]

kang yg artikel tu kan na..korang potong n frame kan

mama tisya said... [Reply to comment]

korang jd remaja la kejap cz kuar majalah REMAJA

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said... [Reply to comment]

best wooo... enjoy yer korang sume!!
jeles, jeles.. ;-p
heheheh..

pssst, best dgr versi sheila nyanyi lagu gadis seperti aku!!
hahah.. terbaeeeekkkk!

Nana said... [Reply to comment]

@mama rifQy
Heheh ala yg glmer shila
Ktorg tmpg glamer je

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
Shila yg glamer hehe

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Ap yg nk dbanggakan sue
Kami bkn
artis

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
Peramah dia bkn dbuat2
Mmg btol2 ikhlas

Nana said... [Reply to comment]

@KSWSK
Heheh itu harus est kenangan tua nant

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
Hehe tu psl dia nk tipu umr
Ktorg dh tua bkn remaja lg

Nana said... [Reply to comment]

@♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥
Heeh cute gile kan dia nyanyi lg tu

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

adeh mau tergelak2 kite time da tua nanti kan..hahaha

Cik Sibuk said... [Reply to comment]

suka sangatttt shila amzah.
kalau saya ni lelaki dah lama jatuh cinta..ngehngehnegehh

Falsya said... [Reply to comment]

ko nmpk x betapa seriousnye aku meng-interview shila..hahaha..padahal aku tgh pikir ape aku nak tanye..ngeeeeee..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...